Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Začel se je jesenski del Veteranske lige malega nogometa ter Lige malega nogometa


S septembrom se je po poletnem premoru začel jesenski del tako Veteranske lige malega nogometa Polana bar Kozjansko, kot tudi Lige malega nogometa Kozjanski dvor Kozjansko.

Veteranska liga se je nadaljevala s šestim krogom, kjer se je odvila le ena tekma, saj je bila tekma med ekipama iz Bistrice ob Sotli in Kozjega prestavljena na željo Bistričanov. V preostali tekmi je ekipa ŠD Podsreda zanesljivo premagala ekipo s Svetega Štefana in jo prehitela na tretjem mestu lestvice. V derbiju sedmega kroga je ekipa iz Virštanja premagala domačine iz Svetega Štefana, s tem se je po točkah izenačila z ekipo ŠD Kozje Rajmax, ki je bila tokrat prosta. Tekma med ekipama ŠD Podsreda in ŠD Bistrica se je končala brez zadetkov, kar je bila sploh prva točka »Šempetranov« v tej sezoni.

V osmem krogu sta vodilni ekipi zabeležili novi zmagi. Ekipa ŠK Virštanj je že visoko povedla proti ekipi iz Bistrice ob Sotli, ki pa je v zaključku tekme nekoliko omilila poraz. Vodilna ekipa iz Kozjega je dolgo časa lomila odpor ekipe iz Podsrede, proti koncu drugega polčasa pa vendarle napolnila njihovo mrežo. V zaostali tekmi so se pomerili še proti ekipi iz Bistrice. Ko je že kazalo na novo zanesljivo zmago, so igralci Bistrice izenačili, Kozjani pa so zmagoviti gol dosegli v zadnji sekundi tekme.

Lestvica po 8. krogu tekmovanj

 

Nadaljevali tudi z Ligo malega nogometa Kozjanski dvor Kozjansko

S tekmami 8. kroga se je pričel jesenski del v triindvajseti sezoni Lige malega nogometa Kozjanski dvor Kozjansko. Vodilna ekipa Vulkanizerstvo F1 je zabeležila novo zmago in še naprej ostaja pri polnem izkupičku. Zanesljivi zmagi sta zabeležili tudi drugouvrščena ekipa Bar Gasilček Imeno in ekipa ŠD Buče-Polje, ki se je s to zmago zavihtela na tretje mesto. Tekmovanje se je nadaljevalo 9. krogom, kjer je bila vodilna ekipa Vulkanizerstvo F1 prosta. Zato se ji je drugouvrščena ekipa Bar Gasilček Imeno z zanesljivo zmago nad ŠD Zagorje približala na tri točke zaostanka, vendar ima tudi tekmo več. Naslednji dve ekipi, ŠD Buče-Polje in ŠD Kozje Rajmax mladi za vodilnimi zaostajajo že osem točk. Mladi Kozjani so bili tokrat v derbiju sredine lestvice boljši od nasprotnikov iz Podsrede, medtem ko v tekmi med starejšo ekipo iz Kozjega in kombinirano ekipo Buče-Polje ni bilo zadetkov.

Derbi 10. kroga je zaradi obilnega deževja potekal v dvorani Večnamenskega centra Kozje. Odvila se je tekma med vodilnima ekipama Vulkanizerstvo F1 in Bar Gasilček Imeno. Ekipa iz Imenega je dvakrat povedla ter do polčasa držala neodločen rezultat, v drugem polčasu pa je ekipa iz Bistrice ob Sotli še dvakrat zadela in tako še povečala svojo prednost na lestvici. Na drugi tekmi je ekipa iz Podsrede visoko ugnala ekipo iz Kozjega, mlajša ekipa iz Kozjega pa je do zmage prišla brez boja, saj njihovih nasprotnikov iz Zagorja ni bilo.

Lestvica po 10. krogu tekmovanja

R. G.