Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

V čelnem trčenju poškodovane tri osebe, gorel skuter, vozilo zapeljalo s cestišča (foto)


Včeraj ob 16.04 sta v kraju Vonarje v občini Podčetrtek čelno trčili osebni vozili. Gasilci PGD Steklarna Rogaška Slatina in PGD Pristava pri Mestinju so zavarovali kraj dogodka, s tehničnim posegom iz vozila rešili ukleščeno osebo in nudili prvo pomoč trem poškodovanim osebam do prihoda reševalcev NMP. Odklopili so akumulatorja, nevtralizirali razlite motorne tekočine, očistili cestišče in nudili pomoč avto vleki. Tri poškodovane osebe so reševalci NMP Šmarje pri Jelšah prepeljali v SB Celje.

Po poročanju PU Celje je nesrečo povzročila 19-letna voznica osebnega vozila, ki je zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo trčila v osebno vozilo 59-letne voznice. Povzročiteljica se je v trčenju hudo poškodovala, druga udeležena voznica in njen sopotnik pa lažje.

Včeraj ob 11.55 je v kraju Stopče, občina Šentjur, osebno vozilo zapeljalo s cestišča. Ena oseba se je poškodovala. Gasilci PGE Celje so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulator na vozilu ter nudili prvo pomoč poškodovani osebi do prihoda reševalcev NMP.

Včeraj ob 12.49 je v naselju Na Lipico v občini Šentjur zagorel skuter. Gasilci PGD Šentjur in PGD Lokarje so zavarovali kraj dogodka, dokončno pogasili požar motorja, odklopili akumulator in očistili mesto požara. Skuter je zgorel v celoti.

Foto: FB / PGD Rogaška Slatina, Promet za Štajersko (Franc Zagajšek)