Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Pri delu umrl traktorist, z osebnim vozilom trčila v kamniti zid


Ob 6.44 se je v naselju Vojsko, občina Kozje, prevrnil traktor v vinogradu, voznik je pri tem padel s traktorja in obležal na bližnji poti. Gasilci PGD Steklarna Rogaška Slatina in PGD Podsreda so kraj dogodka zavarovali, stabilizirali traktor, odklopili akumulator, nevtralizirali iztekajoče tekočine ter nudili pomoč policiji, reševalcem NMP in pogrebni službi. Traktorist je na kraju umrl.

Kot so sporočili s PU Celje, se je tragična nesreča pri delu zgodila v vinogradu v Vojskem, na območju Policijske postaje Šmarje pri Jelšah. Smrtno se je poškodoval 32-letni traktorist, ki je s traktorjem, na katerem je imel pripeto prikolico, zdrsnil po hribu. Pri prevračanju traktorja je voznik padel iz kabine in se tako hudo poškodoval, da je umrl na kraju nesreče.

Ob 14.36 je v naselju Grobelce, občina Šmarje pri Jelšah, osebno vozilo trčilo v kamniti zid ter se prevrnilo na bok v jarek pod nivojem vozišča. Gasilci PGE Celje so kraj zavarovali kraj dogodka, stabilizirali vozilo ter ga postavili na kolesa in izvlekli na vozišče, odklopili akumulator ter posuli razlite motorne tekočine. Voznica vozila je bila z reševalnim vozilom prepeljana v SB Celje.

Včeraj ob 21.10 je v kraju Stopče v občini Šentjur zagorelo ob ograji avto hiše. Gasilci PGD Šentjur, Lokarje, Slivnica in Šentvid pri Grobelnem so pogasili začetni požar in pregledali okolico. Škoda ni nastala.

Foto: FB / PGD Steklarna Rogaška Slatina