Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Vlomili v Šolski center Šentjur


Včeraj je prišlo do vloma v Šolski center Šentjur. Tudi sicer so imeli policisti na našem območju pester dan.

V Šentjurju je včeraj neznani storilec vlomil v stavbo srednje šole. Ukradel je prenosni računalnik in projektor. Škodo je povzročil še s poškodovanjem treh oken in dvojnih vrat, so sporočili s Policijske uprave Celje.

Huje poškodovan voznik tovornega vozila

V Tlakah, na območju Rogatca, so policisti včeraj obravnavali nesrečo pri delu, v kateri se je huje poškodoval 55-letni voznik tovornega vozila. Voznik tovornega vozila je na delovišče, kjer poteka obnova lokalne ceste, pripeljal pesek in ga razsul z vozila. Ko je nameraval očistiti keson, je vozilo zdrsnilo po klancu. Voznik je stekel proti kabini, da bi vozilo ustavil, pri tem pa mu je zdrsnilo in je padel. Tovorno vozilo mu je zapeljalo čez nogo. Vozilo je po zdrsu obstalo v jarku, hudo poškodovanega voznika so z reševalnim vozilom odpeljali v celjsko bolnišnico. Izredni tehnični pregled bo pokazal, če je bilo vozilo tehnično brezhibno.

Izsledili štiri Afganistance

Na območju Rogatca so policisti včeraj izsledili štiri državljane Afganistana in tri državljane Iraka, na območju Dobovca pa državljana Indije. Vsi so ilegalno vstopili v Slovenijo in vsi so zaprosili za azil.

foto: Miha Capuder