Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

V čelnem trčenju avtomobila in štirikolesnika huje poškodovan 20-letnik


Na petkov večer se je v Občini Šentjur pripetila prometna nesreča, v kateri je bila poškodovana oseba odpeljana na nadaljnje zdravljenje v bolnišnico.

V petek ob 19.21 sta v naselju Turno v občini Šentjur trčila osebno vozilo in štirikolesnik. Po poročanju šentjurskih policistov, se je v prometni nesreči huje telesno poškodoval 20-letni voznik štirikolesnika. V kraju Turno je vozil štirikolesnik po klancu navzgor in v desnem nepreglednem ovinku prehiteval pred seboj vozeče vozilo. Pri tem je trčil v 48-letnega voznika osebnega vozila, ki je v tistem trenutku pripeljal iz nasprotne smeri. Poškodovani voznik štirikolesnika je bil odpeljan v SB Celje. Policisti so ugotovili, da je vozil neregistrirano vozilo, ki so mu ga zasegli, zoper voznika sledi kazenska ovadba zaradi suma kaznivega dejanja Nevarne vožnje.

Gasilci PGE Celje so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulator, nevtralizirali razlite motorne tekočine in nudili pomoč reševalcem NMP. Ti so eno poškodovano osebo odpeljali v SB Celje.

Foto: Pixabay