Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

V Kavarni Resevna se najde nekaj za vsakega v družini. Od odličnih napitkov, sladic, do sladoleda in igral za najmlajše

Kavarna Resevna svojim obiskovalcem nudi pestro ponudbo. Med tednom so za vas odprti že od 6. ure. Lahko se ustavite na odlični kavici, če vam čas ne dopušča jo lahko vzamete tudi za sabo. Ob kavici si lahko privoščite tudi slastne tortice z naravnimi sestavinami, ali pa tople sendviče in drugo ponudbo. Poleti se lahko na njihovi terasi osvežite z naravnimi limonadami in sokovi, koktali, točenim pivom, … Med tem pa lahko vaši najmlajši uživajo na igralih in si izberejo enega izmed sladoledov v ponudbi. Za vas nimajo samo izbrane ponudbe poleti. V jeseni in pozimi, vas namreč razvajajo z vročimi čokoladami z različnimi okusi, kuhanim vinom, kakavom, … V jeseni navadno organizirajo tudi peko kostanja, ki je vedno dobro obiskana. Torej: v Marketu Resevna nakupite, kar potrebujete. Pri nakupu nad 20€ prejmete kupon za kavo v Kavarni Resevna, kjer nato brezplačno uživate v odlični kavici.

Tudi v Marketu Resevna imajo za vas pripravljeno pestro izbiro različnih izdelkov. So Mercatorjeva franšiza, zato pri njih lahko koristite tudi aktualne popuste in kupone iz letakov. Poleg raznovrstnih izdelkov za vas po naročilu pripravijo tudi narezke, kanapeje, mesne plošče, pecivo in še mnogo drugih dobrot. Za vas so v Šentjurju in Kozjem odprti tudi ob nedeljah.

Obe trgovini sta Mercatorjevi franšizi, zato lahko v njih uveljavljate aktualne popuste in kupone iz njihovih letakov. Prav tako lahko zbirate tudi točke in uveljavljate posebne ponudbe. Poleg teh popustov imajo večkrat tudi svoja znižanja posameznih artiklov, ob katerih so nakupi še ugodnejši.

Market Resevna se nahaja v Šentjurju, v centru Resevna. Za vas je odprt od ponedeljka do petka med 7. in 19. uro. Odprt je tudi v soboto od 7. do 13. ure in v nedeljo od 8. do 13. ure. Lokacijo najdete TUKAJ.

Market Kozje se nahaja v centru Kozjega. Za vas je odprt od ponedeljka do petka med 7. in 19. uro. Odprt je tudi v soboto med 8. in 13. uro, ter v nedeljo med 8. in 12. uro. Lokacijo najdete TUKAJ.

Za vas poleg redne ponudbe pripravljajo tudi druge dobrote po naročilu. Naročite lahko narezke, jedi na žlico, pečene jedi, ocvrte jedi in sladice.

 

DELOVNI ČAS MARKET RESEVNA: PON – PET: 7.00 – 19.00, SOB: 8.00- 13.00, NED: 8.00 – 13.00,

DELOVNI ČAS MARKET KOZJE: PON – PET: 7.00 – 19.00, SOB: 7.00 – 13.00, NED: 8.00 – 12.00.

 

Naročnik: Prevozi Maček, d.o.o.