Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Šentjurska mladina uživala na Prevorju


Minulo sredo se je zaključil mladinski tabor na Prevorju, ki ga je tudi letos organiziral Mladinski center Šentjur. Odzivi mladih so bili zelo pozitivni, prav tako mladinskih delavk.

Mladinski center Šentjur je tudi letos izvedel mladinski tabor na Prevorju.

Mladim udeležencem tabora tudi letos ni bilo dolgčas, saj so vsak trenutek izkoristili za zanimive aktivnosti. Tako so se v dneh tabora med drugim preizkusili v igri Šentjurski vitezi, preigravali so družabne igre ter se zabavali v vodnih igrah.

Preizkusili so se tudi v sobi pobega na prostem, se družili ob ognju ter ob glasbi pekli koruzo in penice. Zadnji dan pa so mladi dobili priložnost, da so bolje spoznali še voditeljice kampa, Špelo, Zalo in Niko.

Tabor se je zaključil na Slivniškem Jezeru, kjer so se posladkali.

“Pozitivni odzivi mladih in mladinskih delavk so nam dali dodaten zagon za nadaljnje delo,” so ob uspešno izpeljanem poletnem taboru na Prevorju dejali na Mladinskem centru Šentjur.

 

Že prihodnji teden se jim lahko pridružiš na IMPRO igri s Tomom Costo. Prostih je še nekaj mest – več tukaj

Konec meseca pa pripravljajo še Najstniški teden, kjer se boste lahko pomerili v lokostrelstvu, odšli na karting, zabavali ob kemijskih poskusih in obiskali zavetišče za živali. Prijave tukaj