Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Šmarje: od 8. 8. do 14. 8. 2022 (ni plačal goriva, trčila v peško, …)


NI PLAČAL GORIVA

8.8.2022 so bili obveščeni, da je voznik tovornega vozila na bencinskem servisu natočil gorivo in s kraja odpeljal, ne da bi poravnal račun za gorivo. Policisti še zbirajo obvestila v zvezi s storitvijo kaznivega dejanja in bo po zaključku preiskave podana kazenska ovadba pa pristojno državno tožilstvo.

TRČILA V DREVO

8.8.2022 so opravili naknadni ogled kraja prometne nesreče s telesnimi poškodbami. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznica osebnega avtomobila v kraju Senovica zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo zapeljala izven vozišča in trčila v drevo. Zaradi zadobljenih telesih poškodb je naknadno iskala zdravniško pomoč. Zoper voznico je bil uveden prekrškovni postopek.

TRČILA V PEŠKO

9.8.2022 so bili obveščeni, da v kraju Šmarje pri Jelšah v bližini kulturnega doma voznica osebnega avtomobila, pri vzvratni vožnji trčila v peško, ki se je pri tem telesno poškodovala. Pri ogledu prometne nesreče je bilo ugotovljeno, da je voznica osebnega avtomobila zaradi nepravilnega premika vzvratno trčila v peško, ki se je v nesreči huje telesno poškodovala in je bila z reševalnim vozilom odpeljana v bolnico Celje. Zoper povzročiteljico bo podana kazenska ovadba na pristojno Okrožno državno tožilstvo.

VOŽNJA NA PREKRATKI VARNOSTNI RAZDALJI

12.8.2022 so v Šmarju pri Jelšah obravnavali prometno nezgodo, do katere je prišlo zaradi vožnje na prekratki varnostni razdalji. Na kraju je je bilo ugotovljeno, da je voznik zaradi vožnje na prekratki varnosti razdalji trčil v pred sabo vozeče vozilo, katerega je odbilo v naslednje vozilo. V prometni nezgodi se ni nihče telesno poškodoval. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog.

GOLJUFIJA PRI MENJAVI DENARJA

12.8.2022 so bili obveščeni, da je v Podčetrtku oseba pri menjavi denarja ogoljufala trgovko za večji znesek. Za storilcem še poizvedujemo. V zadevi pa bo podana kazenska ovadba na pristojno Okrožno državno tožilstvo.

POVOŽENJE DIVJADI

V preteklem tednu so bili policisti PP Šmarje pri Jelšah v petih primerih obveščeni o povoženju divjadi na območju, ki ga pokriva PP Šmarje pri Jelšah.

M. K. / PP Šmarje