Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Jernejev vikend v Zibiki otvorila gasilska veselica (foto)


Deževne vremenske napovedi so se na petkov večer na srečo v Zibiki izkazale za napačne. S tem so prizanesle še toliko boljšemu vzdušju številnih obiskovalcev gasilske veselice PGD Zibika. Ta je po treh letih otvorila tradicionalni Jernejev vikend v Zibiki.

Zbrane Zibičane in ostale obiskovalce željne dobre glasbe, so letos, po večletnem koronskem premoru, na gasilski veselici PGD Zibika do zgodnjih jutranjih ur zabavali štajerski Vražji muzikanti. Obiskovalcev so našteli okoli tisoč. Na veselici seveda ni manjkal tudi srečolov, kateri je bil ob 22. uri zvečer že skoraj razprodan. Poskrbljeno je bilo tudi za najmlajše, ki so se lahko zabavali na napihljivem igralu. Kot vedno, pa tudi tokrat ni šlo brez Kravje rulete. Krava se je letos odločila v prid domačinu in svojo »sled« pustila na ozemlju, ki ga je pred tem zakupil Jože Štrok in si ga tako izbrala za srečnega lastnika.

Predsednik PGD Zibika, Marko Ketiš je celotno dogajanje strnil takole: »Naše društvo deluje vzajemno, ki ga vodi duh mladine. Zelo me veseli, da je na veselici ogromno mladine in tako soustvarja odlično medgeneracijsko druženje. Kot drugo, pa se mi zdi zelo pomembno, da mladi prihajajo na takšne prireditve in da druženje spet postane vrednota in želja vsakega izmed nas.«

Vabimo vas k ogledu fotogalerije.

N.O.