Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Pričela se je gradnja prizidka k Vrtcu Kozje. Tudi gradnja krožišča z mostom lepo napreduje


V Kozjem bodo še letos, predvidoma v novembru, zaključili z enim večjih projektov v zadnjem obdobju. Gradnjo krožišča z novim mostom. Tudi sicer v Kozjem ne počivajo, saj se aktivnosti izvajajo tudi na drugih deloviščih po občini. Te dni se je tako začela tudi gradnja prizidka k Vrtcu Kozje.

Gradnja krožišča z novim mostom v Kozjem je v polnem teku in poteka po predvidenem planu. Še letos se bodo tako v Kozjem razveselili velike pridobitve v obliki novega krožišča in mostu. V sklopu projekta pa je v načrtu tudi izgradnja novih pločnikov, parkirišč pri večnamenskem centru Kozje in kolesarske povezave.

Na območju občine Kozje pa se tudi sicer izvaja nekaj drugih projektov. Med drugim se trenutno gradita dve novi cesti, in sicer JP Gruska jama in JP Gračni vrh – Bračun. Obe cesti bosta dobili asfaltno prevleko, vsaka v dolžini 300 m.

Te dni se je pričela tudi gradnja prizidka k Vrtcu Zmajček Kozje. V sklopu projekta je k obstoječemu objektu vrtca Kozje predvidena izgradnja slabih 300 kvadratnih metrov velikega prizidka kubusne oblike. V prizidku bodo dodatni prostori izobraževalnega programa. Urejeni bosta dve igralnici za dve različni starostni skupini. Prizidek bo postavljen pred obstoječi objekt in bo z njim povezan s hodnikom.

Ocenjena vrednost projekta je 696.757,86 € z DDV. Izvajalec del bo tudi v tem primeru podjetje GES d.o.o, ki je oddalo najugodnejšo ponudbo v višini 718.015,90 € z DDV.