Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Šmarje: od 04. 07. do 11. 07. 2022 (nezakonito bival v Sloveniji, urezal se s kosom pločevine, …)


NEZAKONITO BIVAL IN DELAL V SLOVENIJI

5. 7. 2022 je imela patrulja PP Šmarje v postopku drž. BIH, za katerega se je ugotovilo, da v Sloveniji nima urejenega statusa za bivanje oz. biva v nasprotju z namenom. Zaradi navedenega je bil zoper tujca uveden postopek o prekršku ter mu je bila izdana odločba o prostovoljni vrnitvi. Glede dela na črno pa so obvestili FURS.

DELOVNA NEZGODA

5. 7. 2022, so obravnavali delovno nezgodo, v kateri se je uslužbenec znanega podjetja iz okolice kraja Šmarje pri Jelšah s kosom pločevine urezal po zapestju roke. Rano so mu še istega dne zašili v bolnišnici Celje. Z zbranimi obvestili in ogledom kraja nezgode je bilo ugotovljeno, da je tuja krivda izključena, zaradi česar bodo pristojno tožilstvo obvestili s poročilom.

NEPRILAGOJENA HITROST

9. 7. 2022, so v kraju Belo obravnavali prometno nezgodo do katere je prišlo zaradi neprilagojene hitrosti voznika osebnega vozila. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog.

D. I. / PP Šmarje