Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Podčetrtek ponovno vabi daleč stran z oglaševalsko kampanjo tako na domačem kot tujem trgu


Vodilna turistična destinacija Turizem Podčetrtek, Bistrica ob Sotli in Kozje ponovno izkazuje svoj strateški pristop k turizmu in razumevanju gostov. Z novo poletno oglaševalsko akcijo, ki izhaja iz in sledi preteklim uspešnim, vabijo tako domače kot tuje turiste.

»Je kraj za raj, je Podčetrtek, kjer se ti vse uresniči«, so zapisali v kampanji in prav res Podčetrtek, eno najuspešnejših slovenskih turističnih občin, ter bližnjo okolico, turisti radi obiskujejo. In se vračajo.

Zato so snovalci oglaševalske kampanje ohranili sedaj že zelo dobro prepoznani slogan “Daleč stran”, ki brez dolgovezenja vabi v ta del Slovenije, ki se mogoče zdi majhen, a je izjemen s svojimi doživetji ter raznoliko ponudbo. Raznovrstnost doživetij je razlog, da je vodilna turistična destinacija prepoznana kot kraj, kjer se ti vse uresniči. Mlade družine, mladi pari, aktivni pari, sproščeni pari, gosti, ki želijo največ in butično – prav vsak najde svoj košček raja v Obsotelju in na Kozjanskem, kjer je turizem zares doma. Geografska odmaknjenost destinacije jo dela še pristnejšo, bolj domačo, gostoljubno in butično. Neokrnjena narava in mnoge priložnosti za aktivnosti na prostem, stran od vrveža, so odgovor na prenasičena turistična območja.

Cilj kampanje je povečati prodajo doživetij v primerjavi s preteklim letom, zapolniti namestitvene kapacitete na destinaciji, dvigniti prepoznavnost in ugled destinacije Visit Podčetrtek tako na slovenskem kot tudi na bližnjih tujih trgih. Kampanja vključuje in promovira trajnostno naravnanost, ki je ena izmed prioritetnih usmeritev destinacije. Poletna promocijska aktivacija Visit Podčetrtek je drugačna, izstopa in s smislom za humor predstavlja prostranost krajev, prijaznost domačinov, bogastvo turističnih doživetij ter butičnost destinacije. Njen osrednji medij je simpatičen video, v katerem se protagonista odpravita na dvojne počitnice v Podčetrtek.

Zakaj dvojne? Skozi humorno zgodbo dvojčkov snovalci kampanje prikažejo, kako je raziskovanje turističnih doživetij in krajev pogojeno z našimi željami in pričakovanji, a ne glede na raznolikost ali celo skoraj diametralno nasprotnost, Visit Podčetrtek suvereno uresničuje želje še tako zahtevnih gostov. Poglejte si osrednji promocijski video kampanje in se prepričajte na lastne oči. Tudi vas bo zamikal obisk teh idiličnih krajev daleč stran, kjer se vse uresniči!