Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Nakupujte v Market Resevna in Kozje, na odlično kavico pa zavijte v Kavarno Resevna. Za vas so odprti tudi ob nedeljah

Nakupujte v Market Resevna in Market Kozje! Za vas imajo pripravljeno pestro izbiro različnih izdelkov. So Mercatorjeva franšiza, zato pri njih lahko koristite tudi aktualne popuste in kupone iz letakov. Poleg raznovrstnih izdelkov za vas po naročilu pripravijo tudi narezke, kanapeje, mesne plošče, pecivo in še mnogo drugih dobrot. Za vas so v Šentjurju in Kozjem odprti tudi ob nedeljah. Ob nakupu nad 20 € dobite tudi kupon za brezplačno kavo v Kavarni Resevna, ki poleg odlične kave nudi tudi pestro ponudbo drugih pijač in dobrot.

Obe trgovini sta Mercatorjevi franšizi, zato lahko v njih uveljavljate aktualne popuste in kupone iz njihovih letakov. Prav tako lahko zbirate tudi točke in uveljavljate posebne ponudbe. Poleg teh popustov imajo večkrat tudi svoja znižanja posameznih artiklov, ob katerih so nakupi še ugodnejši.

Market Resevna se nahaja v Šentjurju, v centru Resevna. Za vas je odprt od ponedeljka do petka med 7. in 19. uro. Odprt je tudi v soboto od 7. do 13. ure in v nedeljo od 8. do 13. ure. Lokacijo najdete TUKAJ.

Market Kozje se nahaja v centru Kozjega. Za vas je odprt od ponedeljka do petka med 7. in 19. uro. Odprt je tudi v soboto med 8. in 13. uro, ter v nedeljo med 8. in 12. uro. Lokacijo najdete TUKAJ.

Za vas poleg redne ponudbe pripravljajo tudi druge dobrote po naročilu. Naročite lahko narezke, jedi na žlico, pečene jedi, ocvrte jedi in sladice.

Ob nakupu nad 20 € vam v Marketu Resevna podarijo brezplačen kupon za kavo v Kavarni Resevna. Tudi v kavarni vam nudijo pestro ponudbo. Od odličnih kavic, raznih toplih napitkov pozimi; do ledenih kav, martinijev, naravnih limonad in sokov  v poletnem času. Za polne želodčke pa poskrbijo s torticami z naravnimi sestavinami, sladoledom, toplimi sendviči, …  Poskrbljeno je tudi za najmlajše, saj se lahko zabavajo na igralih, hkrati se lahko posladkajo z okusnim sladoledom. Med tednom so za vas odprti že od 6. ure. Če vam čas ne dopušča, lahko kavico pred službo vzamete tudi za sabo.

DELOVNI ČAS MARKET RESEVNA: PON – PET: 7.00 – 19.00, SOB: 8.00- 13.00, NED: 8.00 – 13.00,

DELOVNI ČAS MARKET KOZJE: PON – PET: 7.00 – 19.00, SOB: 7.00 . 13.00, NED: 8.00 – 12.00.

 

Naročnik: Prevozi Maček, d.o.o.