Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Kaj početi med počitnicami? V Šentjurju marsikaj


Počitnice v Šentjurju bodo še posebej pestre. Tamkajšnji mladinski center namreč pripravlja vrsto brezplačnih aktivnosti in dogodkov, ki bodo mladim dodobra popestrili poletje.

Na Mladinskem centru Šentjur pripravljajo zanimiv program aktivnosti, tako za osnovnošolce, kot tudi srednješolce. Preveri spodaj in se prijavi, vse aktivnosti so popolnoma brezplačne.

  • IMPRO igra – 20. DO 22. julij, od 9:00 do 12:00 v Aktivatorju

Impro je oblika gledališča, pri kateri igralci delujejo spontano, brez dramskega teksta ali scenarija. Če želiš spoznati govorne tehnike, vaje za koncentracijo, kako pregati strah pred nastopanjem potem se prijavi na zabavno tridnevno delavnico IMPRO igre.

Pridruži se nam na poligonu nabiranja novih izkušenj, sodelovanja, spontanih odzivov, ustvarjalnosti in domišljije. Prijavi se tukaj.

  • Turnir v družabni igri Šentjurski vitezi 22. julij, od 19:00, IKC Šentjur, kavarna Pri kulturni pip’ci

Preizkusi se v novi strateški igri in na zabaven način raziskuj Občino Šentjur. Sestavi 2-3 člansko ekipo in se poteguj za nagrade. Vsaj eden od članov ekipe mora biti  star med 15 in 29 let.

Nagrade za najboljše ekipe

1. mesto – darilni boni Desetak, v vrednosti 20 evrov na člana ekipe

2. mesto – za vsakega člana ekipe celodnevna vstopnica za Thermano Laško

3. mesto – za vsakega člana ekipe vstopnica za Hišo iluzij Ljubljana

Vabljeni vsi željni zabave in strateških iger. Prijava ekip tukaj.

  • Poletna okoljska ustvarjalnica 25 – 27. julija, od 10:00 do 14:00, v Aktivatorju

Sklop tridnevnih aktivnosti za otroke, ki si želijo, na zabaven način, izvedeti več o varstvu okolja in aktivno preživeti počitnice. Zabavali se bomo ob različnih eksperimentih, raziskovanju varstva okolja skozi tematske igre in delavnice, igrah na prostem in v Aktivatorju, ekoloških ustvarjalnih delavnicah in drugih aktivnostih. Primerno je za otroke starejše od 8 let. Prijave tukaj.

  • Tehnike sproščanja, čuječnost, zvočna kopel, joga plesa

Dovoli si biti ti in postani vladar svojega počutja. Poletje sicer velja za manj stresno obdobje, ampak je pravi čas, da se opremiš za prihajajočo jesen. Pridruži se nam ob nedeljah, od 17. Julija do 7. Avgusta, med 18:00 in 19:00 na naslednjih aktivnostih.

Program

17. julij: Stres in tehnike sproščanja, v Aktivatorju (ul. Dušana Kvedra 23 v Šentjurju)

24. julij: Čuječnost z zvočno kopeljo in tibetanskimi skledicami, v sejni sobi Razvojne agencije Kozjansko (ul. skladateljev Ipavcev 17 v Šentjurju)

31. julij: Joga plesa (shakti dance), v sejni sobi Razvojne agencije Kozjansko (ul. skladateljev Ipavcev 17 v Šentjurju)

7. avgust: Joga plesa (shakti dance), v sejni sobi Razvojne agencije Kozjansko (ul. skladateljev Ipavcev 17 v Šentjurju)

  • Tabor na Prevorju – 8. – 10. Avgust, POŠ Prevorje

Zabava, druženje, smeh, prijateljstva, nova doživetja in izkušnje. Pridruži se nam na 3 dnevnem taboru, kjer se bomo zabavali ob različnih družabnih igrah, raziskovali Prevorje, imeli večer ob ognju, čokoladni piknik s penicami ter še mnogo drugih zanimivih aktivnosti in dogodivščin.

Tabor je namenjen mladim, starim od 13 do 17 let, in bo potekal od 8. do 10. avgusta 2022. Dobimo se na POŠ v ponedeljek, 8. avgusta, ob 16.30 in zaključimo v sredo, 10. avgusta, ob 16.30 na Ramni plaži ob Slivniškem jezeru. V primeru, da nimate možnosti prevoza na tabor, nam to sporočite. Prispevek za udeležbo na taboru je 20 evrov na osebo in pokrije izvedbo programa, nastanitev, prehrano ter prevoz. Prispevek se poravna na dan prihoda na tabor. Prijava tukaj.

  • Počitniški teden za najstnike 22. -25. avgust, od 10:00 do 14:00, v Šentjurju

Tik pred koncem počitnic se nam pridruži na aktivnem tednu za najstnike (13-17 let), kjer se bomo zabavali ob lokostrelstvu, skrbi za živali, za piko na i, pa odidemo na karting v Celje. Skupina udeležencev ostaja skozi celoten teden enaka. Za malico in prigrizke bo poskrbljeno, razen v četrtek, ko bo malica iz nahrbtnika. Prijave tukaj.