Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Vrata odpira letni bazen v Športnem parku Šentjur


V četrtek, 23. junija, se na šentjurskem bazenu pričenja poletna kopalna sezona. Vrata kopališče odpira ob 12. uri, tako v četrtek, kot v petek, 24. junija, pa se bo mogoče okopati BREZPLAČNO. Za nakup kopalnih kart lahko vnovčite tudi turistični bon 2021.

Sicer pa obiskovalci bazena lahko v kratkem pričakujejo novo atrakcijo. Po lanski temeljiti sanaciji bazenskega kompleksa z infrastrukturo in strojno opremo, Občina Šentjur načrtuje še popestritev bazenske ponudbe z namestitvijo tobogana, da bi predvsem družinam in najmlajšim na cenovno dostopen način ponudili izboljšano poletno ponudbo osvežitve in možnost aktivnega preživljanja prostega časa.

Dolžina tobogana bo 41,50 metra, višina 5 metrov. Vodni tobogan z zavoji bo izdelan skladno s tehničnimi zahtevami evropskega standarda, ki je v veljavi tudi v Sloveniji. Vsi zavoji tobogana bodo zaščiteni s t.i. varnostnimi zavesami. Stopnice in ploščadi bodo iz nedrsečih plošč iz steklenih vlaken. Jeklena konstrukcija bo vroče pocinkana. Temelji in strojne inštalacije za postavitev tobogana so že izvedene, tobogan bo nameščen v kratkem.

Cene kart se gibljejo med 3,80 evra za otroke do 15 let za ves dan, za odrasle je cena 4,80 evra, za upokojence in invalide pa 4,30 evra. Popoldanske karte za kopanje po 15. uri znašajo 3,30 evra (otroci), 4,30 evra (odrasli) ter 3,80 evra (upokojenci in invalidi). Možni so tudi nakupi sezonskih kart ter kombinacije paketov vstopnine za bazen ter kosila.

Do 26.6.2022 je možen nakup kopalnih kart ali sezonskih kart s turističnimi boni 2021.