Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Simon Rožman iz Celja v Domžale


Štorčan Simon Rožman, ki je pred dnevi po nekajmesečni epizodi že zapustil ekipo NK Celja, se seli v Domžale, kjer se je pred leti že uspešno deloval.

Simon Rožman je Domžalčane vodil že med letoma 2016 in 2019, ko je nasledil Luko Elsnerja. V tem obdobju je z moštvom trikrat tekmoval v Evropi in enkrat osvojil pokalno lovoriko (2017). V kvalifikacijah za evropsko ligo je z Domžalami izločil predstavnika nemške Bundeslige Freiburg, med lepše trenutke ob Kamniški Bistrici seveda spada tudi uspešno uveljavljanje številnih mladih fantov na slovenskih zelenicah. Po odhodu iz Domžal je Simon Rožman z Rijeko nastopal v Ligi Evropa, nato sledila je vrnitev v Slovenijo, natančneje v Maribor in nazadnje Celje, sedaj pa je Simon ponovno tam, kjer je v trenerski karieri deloval največ časa, so ob prihodu zapisali na spletni strani domžalskega kluba.

Kdo bo sedel na klop NK Celja zaenkrat še ni znano. Ob odhodu Rožmana iz Celja, so se pojavile govorice, da bi lahko na celjsko klop sedel Darko Milanič, ki je nedavno zapustil klop Slovana iz Bratislave. Milaniča se sicer povezuje tudi z Dinamom iz Zagreba.