Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Liga malega nogometa Kozjanski dvor Kozjansko se bliža koncu, izveden četrti krog VLMN


V Kozjem v vedno toplejših dneh nadaljujejo s tekmovanji Lige malega nogometa ter Veteranske lige malega nogometa. Med tem ko se LMN približuje koncu, je bil v drugi polovici maja odigran četrti krog VLMN.

Četrti krog Veteranske lige Polana bar Kozjansko je prinesel derbi med edinima še neporaženima ekipama ŠK Virštanj in ŠD Kozje Rajmax. S tremi zadetki ga je v korist Kozjanov odločil David Firšt, ki je tudi prevzel vodstvo med najboljšimi strelci lige. So pa igralci z Virštanja kot prvi sploh dosegli gol proti ekipi iz Kozjega. V drugi tekmi je ekipa ŠD Sveti Štefan premagala ekipo ŠD Bistrica in se povzpela na drugo mesto lestvice, medtem ko je ekipa iz Bistrice prvi del sezone zaključila brez točke, saj je v petem krogu prosta.

Lestvica po 4. krogu
Koncu se približuje Liga malega nogometa Kozjanski Dvor Kozjansko

Derbi petega kroga Lige malega nogometa Kozjanski dvor Kozjansko je bila tekma med vodilnima ekipama Vulkanizerstvo F1 in ŠD Buče-Polje. Tekma na žalost ni bila dokončana, saj jo je sodnik prekinil osem minut pred koncem zaradi pritiskov, ki jih je bil deležen s strani domače ekipe. V preostalih dveh tekmah je ekipa Bar Gasilček Imeno tesno premagala ekipo ŠD Podsreda in ohranila položaj na tretjem mestu, v dvoboju dveh ekip iz Kozjega pa je prišlo do delitve točk.

V predzadnjem spomladanskem krogu Lige malega nogometa Kozjanski dvor Kozjansko je bilo moč videti le dve tekmi, saj ekipa ŠD Zagorje ni prišla na tekmo proti ekipi Vulkanizerstvo F1. Vodilna ekipa je tako brez boja prišla do pete zmage. Na drugo mesto se je prebila ekipa Bar Gasilček Imeno, ki je bila zanesljivo boljša od ekipe ŠD Kozje Rajmax, na tretje pa je zdrsnila ekipa ŠD Buče-Polje, ki je izgubila proti ekipi ŠD Podsreda.

Lestvica po predzadnjem krogu

R. G.