Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Davor Brečko zapušča KK Terme Olimia in bo z novo sezono zasedel trenerski stolček KK Šentjur


Košarkarski klub Terme Olima zapušča trener Davor Brečko. V naslednji sezoni bo namreč svojo kariero nadaljeval v Košarkarskem klubu Šentjur, kjer bo nadaljeval delo dosedanjega trenerja Boštjana Kuharja.

V Košarkarskem klubu Šentjur je prišlo do zamenjave na trenerskem stolčku članskega moštva. Dosedanjega trenerja Boštjana Kuharja je nasledil Davor Brečko. Košarkarski klub Šentjur se za delo, ki ga je opravil pretekli trener zahvaljuje in mu želi vse dobro na nadaljni poti.

Davor Brečko, ki prihaja iz Hrastnika, je v zadnjih štirih sezonah vodil ekipo Term Olimia iz Podčetrtka. S Šentjurjem pa je podpisal triletno pogodbo.

KK Šentjur je na njihovi strani zapisal tudi izjavo novega trenerja: “Vesel sem podpisa pogodbe s KK Šentjur, čeprav ni bilo lahko. V Podčetrku sem namreč preživel štiri lepe sezone, zdaj pa je pred mano nova zgodba. Želim nadaljevati svojo vizijo priključevanja mladih košarkarjev k članski ekipi. Takoj bomo zavihali rokave in začeli sestavljati moštvo za novo tekmovalno sezono.”