Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Želite preživeti nekaj časa v pravljici? Imate jo na dosegu roke

Želite nekaj dni preživeti v pravljičnem okolju sredi neokrnjene narave? Za nekaj pravljičnih dni vam ni treba daleč. Doživite jih lahko v Gradišču pri Podsredi, kjer vam čudovita kozjanska narava ponuja obilico idiličnih trenutkov s pravljičnim sobivanjem z naravo, kjer vas bosta v miru objemala sonce in veter.

Na čarobnem griču v Gradišču pri Podsredi se nahaja aNaTura, ki ponuja idilične nastanitve sredi neokrnjene narave, kjer se boste lahko naužili sproščujočih sprehodov čez travnike in v gozd, poležavali pod senco mogočnih dreves, in si privoščili malico pod 400-letno lipo. Vse pa je pospremljeno z jutranjo in večerno glasbeno urico čričkov in ptic ter seveda naravnimi lokalnimi dobrotami.

Hrana direktno iz narave na krožnik. Idealen kraj za družine, fotografe, pare, svobodnjake,…

Simfonija okusov pripravljene hrane, v kateri boste uživali v aNaTuri, je rezultat skladnosti med pripravo in skrbno izbranimi surovinami. Obroki so pripravljeni iz zakladnice lokalnih in ekoloških surovin ter produktov. Okusne jedi iz plodov, ki rastejo v okolici in vrtovih, pa si lahko pripravite tudi sami.

aNaTura nudi več možnosti nastanitev. Na voljo imajo tako takšne za skupine oz. družine do pet oseb, do glamping prenočišča za eno ali dve osebi. Na Gradišču se lahko tako posvetite sebi ali pa skupaj z družino spoznavate okoliško floro in favno. Lokacija je odlična tudi za fotografe.

Svojo pravljico si lahko popestrite tudi z aktivnostmi

V aNaTuri lahko uživate na kratkih in daljših pohodniških poteh, kolesarskih poteh vseh težavnosti, interaktivni Grajski poti na grad Podsreda, blizu so tudi terme Olimia Podčetrtek, in še mnogo več.

Več informacij dobite na spletni njihovi spletni strani – tukaj.

naročnik objave: aNaTura