Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Veste kakšne so spremembe dohodninske zakonodaje in regresa za letni dopust v letu 2022?


SPOT Svetovanje Savinjska vabi na seminar z naslovom »SPREMEMBE DOHODNINSKE ZAKONODAJE (ZDoh-2) V LETU 2022 IN REGRES ZA LETNI DOPUST 2022«, ki bo v torek, 10. maja 2022, ob 13. uri, v sejni sobi MPI Vrelec d.o.o., Prvomajska ulica 35, Rogaška Slatina.

Vsebina seminarja:
  • splošne spremembe ZDoh-2 (splošna olajšava, seniorska olajšava, uskladitev olajšav, lestvica za odmero dohodnine,…),
  • spremembe pri obdavčitvi dohodka iz zaposlitve (bonitete, poslovna uspešnost),
  • spremembe pri obdavčitvi dohodkov iz kapitala (znižanje davčne stopnje, skrajšanje roka glede na leta lastništva kapitala za neobdavčeno odsvojitev kapitala, spremembe pri obdavčitvi najemnin, spremembe pravil (obdavčitve) pri odkupu lastnih deležev, možnost vključitve dohodkov iz kapitala v letno dohodninsko osnovo),
  • spremembe pri obdavčitvi dohodkov iz dejavnosti (nove olajšave, izvzem prispevkov za normirance),
  • regres za LD 2022 (delovnopravni in davčni vidik),
  • prevoz na delo in iz dela po 1.9.2021, ipd.

Seminar je namenjen mikro, malim in srednje velikim podjetjem, trajal bo 3 pedagoške ure in je za udeležence brezplačen. Organizira ga Razvojna agencija Sotla, SPOT Svetovanje Savinjska, v sodelovanju z OOZ Šmarje pri Jelšah in OOZ Šentjur.

Izvajalec: Jana GALIČ, dipl. ekon., davčna svetovalka, dolgoletna vodja finančno računovodske službe, članica državne izpitne komisije za NPK knjigovodja, računovodja, izvajalka seminarjev, delavnic, usposabljanj s področja računovodstva in davkov.

Prijava: Udeležba na predavanju je za vse udeležence brezplačna, obvezna je prijava preko e-prijavnice. Prijave zbiramo do ponedeljka, 9. maja 2022, oziroma do zapolnitve prostih mest.

Vabljeni, da se nam pridružite.

Naročnik objave: RA Sotla, foto: pixabay