Poročilo Policijske postaje Šmarje: od 09. 05. do 15. 05. 2022 (v prometni nesreči poškodovane štiri osebe, udaril soseda, …)

16. 5. 2022 10:19

UDARIL GA JE SOSED
9. 5. 2022, so v kraju Završe pri Grobelnem obravnavali spor med sosedoma, ki se je nadaljeval s pretepom. Zoper kršitelja bo uveden postopek o prekršku.

PROMETNE NESREČE S POBEGI
11. 5. 2022, so v naselju Kozje obravnavali prometno nesrečo do katere je prišlo, ko je voznik vozila trčil v prometni znak in nato s kraja pobegnil. Istega dne je v kraju Osredek pri Podsredi voznik osebnega vozila trčil v drugo parkirano vozilo ter s kraja odpeljal ne da bi oškodovancu nudil svoje podatke.

12. 5. 2022, pa so nesrečo s pobegom obravnavali še v kraju Olimje, kjer je neznani voznik pri obračanju svojega vozila trčil v zadnji del parkiranega vozila. V vseh treh nesrečah bodo zoper povzročitelje uvedli postopke o prekrških.

V PROMETNI NESREČI POŠKODOVANE ŠTIRI OSEBE
13. 5. 2022, soo v kraju Sedlarjevo obravnavali prometno nesrečo do katere je prišlo zaradi izsiljevanja prednosti voznika osebnega vozila, ki je v križišču zavijal na lokalno cesto. Pri tem je odvzel prednost nasproti vozečemu vozniku, kar je imelo za posledico, da je slednji s svojim vozilom čelno trčil v vozilo povzročitelja. V nesreči so se trije udeleženci lažje telesno poškodovali, medtem ko je povzročitelj utrpel hudo telesno poškodbo. Vsi štirje so bili z reševalnim vozilom odpeljani v Splošno bolnišnico Celje. Zoper povzročitelja bo uveden hitri postopek o prekršku z izdajo odločbe.

PRI VOŽNJI VZRATNO TRČIL V DRUGO VOZILO
15. 5. 2022, so v kraju Sladka Gora obravnavali prometno nesrečo, do katere je prišlo zaradi nepravilne vzvratne vožnje voznika osebnega vozila, ki trčil v drugo vozilo. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog.

PRIJETJE ILEGALNIH PRIBEŽNIKOV
15. 5. 2022, so prijeli tri tujce, ki so v kraju Vonarje nezakonito prestopili državno mejo. Zoper navedene so bili uvedeni postopku o prekršku, nakar so bili v večernih urah predani Hrvaškim varnostnim organom.

D. I. / PP Šmarje

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X