Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Na prvem Bobrovem bicikliranju skoraj 400 udeležencev


‘Z družino je fino!’ je slogan organizatorja Javnega zavoda za turizem in kulturo Rogaška Slatina – Že na prvem Bobrovem bicikliranju skoraj 400 udeležencev iz vseh koncev Slovenije– Del sredstev od prijavnin za zasaditev medonosnih dreves pri Bobrovem centru.

Del sredstev od prijavnin bo namenjen zasaditvi medonosnih dreves pri Bobrovem centru.

Javni zavod za turizem in kulturo Rogaška Slatina je v soboto organiziral 1. Bobrovo bicikliranje v Rogaški Slatini, katerega start je bil na Evropski ploščadi v središču Rogaške Slatine. Bobrovo bicikliranje je nov zabavno-športni dogodek v Rogaški Slatini, namenjen mladim, starejšim, z otroki, vnuki ali brez. Zakaj? Za rekreacijo, druženje in spoznavanje zanimivosti Rogaške Slatine.

Udeleženci Bobrovega bicikliranja so kolesarili po 13 km dolgi povratni trasi do Bobrovega centra s startom in ciljem na Evropski ploščadi. Pot je potekala izključno po kolesarskih poteh, ki so bile varovane, terensko nezahtevne in izredno slikovite, saj vodijo skozi slatinsko podeželje.

Udeleženci so ob prijavi prevzeli bogate vrečke presenečenj sponzorjev dogodka, majice, nalepke za na čelade, priponke in Bobrove kolesarske potne liste, kamor so na vsaki od treh postojank prejeli posebne žige. Z vsemi žigi v Bobrovem kolesarskem potnem listu so na cilju prejeli čisto prave Bobrove medalje.

Bobrovo bicikliranje je bilo organizirano kot rekreativno in zabavno druženje vseh generacij. Za zabavo po kolesarjenju so poskrbeli Čuki. Na voljo je bilo tudi napihljivo igralo, animacije za otroke, fotokotiček za ustvarjanje spominov na bicikliranje in Bobrova malica.

foto: Javni zavod za turizem in kulturo Rogaška Slatina