Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Maj 2022 s Knjižnico Šmarje pri Jelšah prinaša pester spomladanski program dogodkov


Knjižnica in kulturni dom Šmarje pri Jelšah v maju pripravlja vrsto zanimivih dogodkov, tako v živo kot tudi preko spleta. Dogodki v živo bodo pretežno izvedeni v šmarski knjižnici in kulturnem domu, več njih pa bodo deležne tudi knjižnične enote v Bistrici ob Sotli, Kozjem, Lesičnem in Podčetrtku ter tudi v Muzeju baroka.

Pod okriljem Knjižnice Šmarje pri Jelšah delujejo knjižnica, gledališče, kulturni dom, kino, Muzej baroka, UTŽO in TIC, organizirajo pa se tudi študijski krožki TVU in filmski festival FAF.

Knjižnica in kulturni dom Šmarje pri Jelšah je tudi v maju pripravila pester spomladanski program dogodkov (predavanja, delavnice, predstave, kino,…), ki bodo zadovoljili vse okuse in generacije. Večina dogodkov se bo zgodila v živo, nekaj njih pa bo premierno predstavljenih tudi preko spleta, na Youtube kanalu Knjižnice Šmarje, kamor vas vodi ta povezava (klik).

Dogodki v živo bodo v pretežni meri v Šmarju pri Jelšah, nekaj njih pa tudi v Bistrici ob Sotli, Kozjem, Lesičnem in Podčetrtku. Spodaj si oglejte program, in izberite dogodke, ki jih želite obiskati (POPRAVEK: Koncert Obrtniškega pevskega zbora bo 6. 5. 2022 ob 18. uri in ne ob 19. uri, kot je navedeno v programu):

 

Program v PDF (klik). Podrobnosti dogodkov najdete tudi na spletni strani Knjižnice Šmarje pri Jelšahtukaj (klik).