Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Kako uporabljati Google Drive in njegova orodja za učinkovito delo in sodelovanje na daljavo?

SPOT Svetovanje Savinjska vabi na seminar z naslovom: »GOOGLE DRIVE IN NJEGOVA ORODJA ZA UČINKOVITO DELO IN SODELOVANJE NA DALJAVO«, ki bo v četrtek, 9. junija 2022, ob 9. uri, v sejni sobi MPI Vrelec d.o.o., Prvomajska ulica 35, Rogaška Slatina.

Vsebina seminarja:

  • dostop do svojih datotek iz vseh naprav in kadarkoli (pametni telefon, tablični ali namizni računalnik),
  • varnostna kopija dokumentov in fotografij,
  • izdelava dokumentov, tabel, prezentacij, ankete,
  • deljenje in souporaba dokumentov z drugimi ipd.

Seminar je namenjen potencialnim podjetnikom, mikro, malim in srednje velikim podjetjem, trajal bo 4 pedagoške ure in je za udeležence brezplačen. Organizira ga Razvojna agencija Sotla, SPOT Svetovanje Savinjska, v sodelovanju z OOZ Šmarje pri Jelšah in OOZ Šentjur.

Obvezna oprema na seminarju: osebni prenosni računalnik.

Izvajalka: Biserka Kišič, univ. dipl. oec. za marketing, ima več kot 20 let izkušenj na področjih marketinga, digitalnega marketinga, komuniciranja in odnosov z javnostmi. Izvaja delavnice in izobraževanja s področja digitalnega marketinga, namenjena podjetjem in organizacijam z različnih področij delovanja. Vsa znanja praktično uporablja pri vodenju socialnih omrežij in pisanju za spletne kanale svojih naročnikov.

Prijava: Udeležba na seminarju je za vse udeležence brezplačna, obvezna je prijava preko e-prijavnice. Prijave zbiramo do torek, 7. junija 2022, oziroma do zapolnitve prostih mest.

Vabljeni, da se nam pridružite.

naročnik objave: RA Sotla