Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Kaj paziti pri nakupu usnjene denarnice?

Skoraj vsaka denarnica služi svojemu namenu. Kar loči manj kakovostno od kakovostne denarnice, je način in kvaliteta izdelave. Namreč, usnjene denarnice, ki slovijo kot ene najboljših, vam bodo služile veliko dalj časa kot tiste iz umetnih materialov. V nadaljevanju preberite, kako izbrati najboljšo denarnico za vaše potrebe.

Kakšne so kakovostne denarnice?

Prvi dejavnik kakovosti je material. Na voljo so različni materiali, med katerimi najbolj izstopa pravo usnje. Usnje je naravni material, ki je odporen na obrabo, prav tako pa je bolj trajen, kar pomeni, da vam bo usnjena denarnica služila veliko dlje kot katera koli druga.

Drugi dejavnik je prostornost. Praviloma so ženske usnjene denarnice večje kot moške in s tem tudi bolj prostorne. Seveda ima skoraj vsaka denarnica žepke za kartice in večji predel za gotovino, od vaših potreb pa je odvisno, koliko je teh žepkov in kako velik je prostor za denar.

Tretji pomembni dejavnik je funkcionalnost. Tu imamo v mislih predvsem velikost in dizajn denarnice. Nekateri potrebujejo večjo denarnico, v katero lahko poleg kartic in gotovine spravijo še potni list ali telefon. Drugi iščejo čim manjše denarnice, ki jih lahko spravijo v vsak žep, tretji pa le drobižnice, v katerih shranjujejo kovance. Pri funkcionalnosti je pomemben tudi način odpiranja – nekatere se samo preložijo, druge se odpirajo z zadrgo ali gumbom. Kateri način je najboljši, je odvisno od vsebine in debeline vaše denarnice.

Moške usnjene denarnice

Moške usnjene denarnice so praviloma manjše kot ženske, saj jih veliko moških še vedno nosi kar zadnjem žepu hlač ali v suknjiču. Zaradi tega je pomembno, da so izdelane iz kakovostnega materiala, ki se ne obrabi. Ponavadi se zlagajo z zgibanjem, nudijo pa ravno dovolj prostora za kartice in nekaj gotovine. Največkrat jih najdemo v nevtralnih barvah, kot sta črna in rjava, pri Brodi.si pa lahko najdete tudi nekoliko bolj drzne moške denarnice.

Ženske usnjene denarnice

Ko pride do denarnic, imajo ženske veliko več izbire kot moški. Ženske usnjene denarnice so na voljo v skoraj vsaki barvi, velikosti in obliki. Številne prisegajo na velike “pisemske” denarnice, v katere lahko poleg kartic in gotovine shranijo tudi telefon ali potni list. Druge prisegajo na nekoliko manjše ali pregibne ženske denarnice, ki jih lahko dobijo tudi v majhne torbice ali žep. Še vedno pa so priljubljene drobižnice, ki jih uporabljajo tako ženske kot tudi moški in otroci.

Kje kupiti usnjene denarnice?

V kolikor iščete usnjene denarnice, ki poleg kakovosti nudijo tudi praktičnost, funkcionalnost in edinstven izgled, obiščite spletno trgovino Brodi.si. Njihovi usnjeni izdelki so ročno izdelani v Sloveniji in imajo certifikat izdelka umetnostne obrti.

Naročnik: https://www.brodi.si/