Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Dijaki ŠC Šentjur so se na svojevrsten način poslovili od srednješolskih klopi (foto, video)


Zadnji letniki Šolskega centra Šentjur so tudi letos šolanje zaključili s tradicionalno prireditvijo »predaja ključa«. Nekateri dijaki in dijakinje so na slovo od srednješolskih klopi prispeli na edinstven način.

Dijaki zadnjih letnikov Šolskega centra Šentjur so se danes, s prejemom spričeval in tradicionalno predajo ključa, poslovili od srednješolskih klopi. Že tako edinstven dogodek so dodatno popestrili nekateri dijaki in dijakinje, ki so na slovo od srednješolskih klopi prispeli na edinstven način. Več kot deset dijakov se je namreč v šolo pripeljalo s svojimi traktorji, nekaj dijakinj pa je v šolo kar prijezdilo.

Po spektakularnem prihodu v šolo, so dijaki tradicionalno slovesnost nadaljevali z zahvalami profesorjem, nakar je sledila tekma za ključ. V zanimivih igrah, in po izjemno izenačenem boju, so prvaki in novi lastniki šolskega ključa postali dijaki 2.M razreda.

Na odhajajočo generacijo so se s ponosom ozrli tudi profesorji in vodstvo šole. “Izkazali so se kot zreli, ponosni in veseli posamezniki, kar nam daje resnično veliko zadovoljstvo,” so ob slovesu generacije dijakov zapisali na ŠC Šentjur

Letošnjo prireditev so organizirali lanski zmagovalci in dosedanji lastniki ključa, dijaki 3.M razreda pod vodstvom razredničarke Teje Bezgovšek.

Posnetek predaje ključa in foto utrinke si oglejte spodaj: