Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Dežurna lekarna v Celju odslej na Glaziji


Dežurna lekarna v Celju bo od 5. maja naprej delovala v novih prostorih na Glaziji, kamor se seli lekarna, ki je doslej delovala v prostorih Zdravstvenega doma Celje na Gregorčičevi ulici. Lekarna Glazija na Ljubljanski ulici 20 b bo obenem postala tudi dežurna lekarna, ki bo odprta 24 ur na dan. Lekarna na Stanetovi ulici, ki je doslej delovala kot dežurna lekarna odprta 24 ur na dan, bo od 5. maja delovala po običajnem dnevnem delovnem času.

Od četrtka, 5. maja 2022 se lekarna, ki je doslej delovala v prostorih Zdravstvenega doma Celje na Gregorčičevi ulici, seli na novo lokacijo na Glaziji. Tam bo začela poslovati Lekarna Glazija na Ljubljanski cesti 20 b (telefon: 03 425 02 50, e-naslov: [email protected]). Odprta bo od ponedeljka do sobote med 8. in 19. uro. Lekarna Glazija pa bo izvajala tudi 24–urno neprekinjeno preskrbo prebivalstva z zdravili.

Zaradi spremembe lokacije dežurne službe se tako spremeni tudi odpiralni čas Lekarne Center, ki je doslej veljala za dežurno lekarno. Odprta bo od ponedeljka do petka med 8. in 19. uro ter ob sobotah med 8. in 13. uro.