Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

V Rogaški Slatini razglasili športnika in športnico leta 2021 (foto, video)


V petek zvečer so v Kulturnem centru v Rogaški Slatini razglasili slatinska športnika in športnico leta 2021. Poleg dveh glavnih nagrajencev so priznanja prejeli tudi drugi posamezniki in ekipe, ki so v zadnjem letu izstopali na področju športa.

Za športnico leta sta bili nominirani Laura Potisk, članica Karate kluba Rogaška Slatina ter Lana Iseinoski, članica Košarkarskega društva Janina. Športnica leta 2021 Rogaške Slatine je postala Lana Iseinoski, ki je s svojo ekipo dosegla nekaj odmevnih košarkarskih uspehov, tudi v mednarodnih vodah.

Za športnika leta sta bila nominirana Mario Mika Rokavec, član Nogometnega kluba Rogaška, ter Petar Vujačić, član Košarkarskega kluba Rogaška. Športnik leta 2021 Rogaške Slatine je zaradi izjemnih uspehov njegove ekipe, ki se je uvrstila v drugo državno ligo, ter pozitivne energije, s katero je navdihoval svoje soigralce, postal Mario Mika Rokavec. Športnika sta po prejetju priznanj povedala, da sta zelo srečna, da bosta še naprej stremela k napredku, ter da bo žoga še dolgo njuna ljubezen. Mario je izrazil tudi željo, da bi njegova ekipa nekoč nastopala v prvi državni ligi.

Na dogodku so podelili tudi druga priznanja. Naj ekipa lanskega leta je postala članska ekipa Nogometnega kluba Rogaška, za nastop v finalu državnega prvenstva pa so priznanje dobili tudi igralci ekipe U13 Košarkarskega kluba Rogaška. Priznanje so prejeli tudi člani ekipe U15 Nogometnega kluba Rogaška, ki so se uvrstili v prvo slovensko ligo. Priznanja so odšla še v karate vode. Prejeli so jih Tilen Štern, Vinko Juraja ter Leon Sodin, ki so postali balkanski prvaki v svojih kategorijah.

Glasnega aplavza pa niso bili deležni le športniki, s svojim talentom je namreč občinstvo navdušila Tajda Korče, zmagovalka letošnje sezone Slovenija ima talent. Za dobro vzdušje pa je poskrbel še glasbenik Dejan Vunjak, ter plesalke.

Vabljeni k ogledu videa ter galerije z dogodka:

 

D. K.