Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

V Rogaški Slatini potekalo prvo karate tekmovanje Rogaška Slatina Open s kar 180 tekmovalci


V nedeljo, 10.4.2022 je v Rogaški Slatini potekalo prvo karate tekmovanje z naslovom Rogaška Slatina Open v organizaciji karate kluba Kozjansko in Obsotelje. Na tekmovanje se je prijavilo 16 klubov in kar 180 tekmovalcev.

Domači klub je zastopalo 29 izbranih tekmovalcev – od začetnikov s prvim tekmovalnim nastopom, do že izkušenih tekmovalcev, ki jim je tekma služila kot uvod in priprava na večja tekmovanja. Organizirane so bile kar tri discipline: borba na tarčo, kate ter športne borbe. Dogodek je otvoril župan občine Rogaška Slatina, magister Branko Kidrič.

Nastopili so: Tilen Guzej, Brina Guzej, Izak Lipnik, Mia Črep, Vita Krivec, Anže Križnik, Lili Križnik, Luka Lončarič, Leon Lončarič, Ana Bele, Tilen Majer, Leon Sodin, Lea Bele, Lara Sodin, Ela Droždan Volf, Denis Karić, Lara Karić, Luka Bele, Zara Kitak, Kaja Domitrovič, Miha Jurak, Vanna Vilk Petanjek, Alex Gerečnik, Grega Zbil, Alina Gerečnik, Benjamin Herman, Andraž Lotrič, Tilen Prah.  Vse te zbrane tekmovalce sta odlično vodila in usmerjala Luka Bele in Željko Domitrovič.

V klubu so zadovoljni smo s predstavitvijo njihovih športnikov in verjamejo, da je to le odskočna deska za naprej in motivacija za nadaljnje treninge, saj so pri večini športnikov ravno tekmovanja tisti segment, ki jih vleče naprej in spodbuja za trdo delo znova in znova. Iskrene čestitke vsem nastopajočim in uspešno naprej do svojega osebnega cilja. Iz kluba se zahvaljujejo vsem članom za pomoč pri organizaciji in izpeljavi samega turnirja, v proces organizacije je bilo namreč vpletenih več kot 20 oseb.

Na koncu so bili proglašeni še trije najboljši klubi tekmovanja. Prvo mesto je zasedel KK Seki, drugo mesto KK Brežice, tretje pa KK Tiger Velenje. Vsi so za svoje odlične rezultate prejeli stekleni pokal.