Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Po zadnji tekmi prve sezone Zimske veteranske lige malega nogometa Kozjansko slavila ekipa iz Loke pri Žusmu


Po končani Ligi namiznega tenisa Senčniki Border Kozjansko, se je s tekmami petega kroga zaključila še sezona v Zimski veteranski ligi malega nogometa Kozjansko, ki jo je Športna zveza Kozje prvič organizirala v Večnamenskem centru Kozje. V prvi sezoni je v ligi nastopalo šest ekip iz petih različnih občin.

Prva tekma zadnjega kroga je neposredno odločala o prvaku, saj sta se pomerili obe še neporaženi ekipi. V boljšem položaju pred zadnjo tekmo je bila ekipa Trik Loka pri Žusmu, ki je imela štiri zmage, medtem ko je imela ekipa ŠD Kozje Rajmax tri zmage in en neodločen rezultat. Zato je v zadnji tekmi za naslov prvaka potrebovala zmago. In res so igralci ekipe iz Kozjega bolje začeli in povedli. V začetku drugega polčasa pa so igralci ekipe iz Loke pri Žusmu izenačili ter obdržali neodločen izid do konca ter postali prvi prvaki lige. V drugi tekmi je ekipa ŠK Virštanj lovila svojo prvo zmago v sezoni. Do pet minut pred koncem tekme je kazalo, da jim bo to tudi uspelo, nato pa je ekipa iz Bistrice ob Sotli trikrat zadela in si zagotovila končno četrto mesto.

Lestvica po koncu sezone

Zadnja tekma več ni imela tekmovalnega naboja, saj je bilo že pred tem jasno, da bo ekipa Avtovleka Hana iz Svetega Štefana osvojila končno tretje mesto, ki so ga z zmago proti ŠD Podsreda le še potrdili. Prva sezona lige je bila zelo uspešna, v začetku meseca aprila pa bodo organizatorji pripravili še pokalni turnir, nato sledi poletna liga na zunanjih igriščih, naslednjo zimo pa se nadaljuje druga sezona zimske veteranske lige.

Zmagovalna ekipa
Ekipa na 2. mestu
Ekipa na 3. mestu

R.G.