Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Občina Kozje letos brez podelitve zlatega grba


Občinski svetniki Občine Kozje so na minuli občinski seji potrdili tudi letošnje občinske nagrajence. Na slavnostni seji ob občinskem prazniku konec aprila ne bodo podelili najvišjega priznanja občine, zlatega grba, bodo pa najzaslužnejše občane in društva nagradili s srebrnim in bronastim grbom ter dvema denarnima nagradama.

Najvišje letos podeljeno občinsko priznanje Občine Kozje, srebrni grb, bo prejala dolgoletna ravnateljica v Lesičnem Irena Krajnc.

Najvišje letos podeljeno priznanje bo srebrni grb občine, ki ga bo prejela Irena Krajnc, dolgoletna ravnateljica na Osnovni šoli Lesično, ki je v februarju sklenila svojo delovno pot. Bronasti grb občine bodo podelili Janezu Žanu Ileku, pobudniku in gonilni sili več obnovitvenih del na sakralnih objektih v župniji Buče.

Podelili bodo tudi dve denarni nagradi. Prejeli jih bosta Župnija Podsreda z župnikom Alojzom Weingerlom na čelu ter Kulturno društvo Zagorje.

Podelitev priznanj bo potekala na slavnostni seji konec aprila. Občina Kozje sicer svoj občinski praznik praznuje 15. aprila, na dan, ko je leta 1016 rimski cesar Henrik II. podaril grofu Viljemu Breže-Selškemu naselje Kozje s 30 kraljevskimi kmetijami in to v dokaz tudi ovekovečil.