Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

S 6. turnirjem šaha se začenja druga polovica sezone On-line Kozjansko 21-22


S šestim turnirjem On-line Kozjansko 21-22 se je serija prevesila v drugo polovico. V sredo 2. februarja se ga je na portalu chess.com udeležilo deset tekmovalcev, ki so odigrali pet krogov v tempu pospešenega šaha.  

Drugič v seriji je zmagovalka turnirja postala Anja Beber iz Šahovskega kluba Postojna, ki je zbrala štiri točke. Pol točke manj sta imela drugouvrščeni Mojmir Cilenšek iz Petrovč in tretjeuvrščeni Bor Gradišek iz Celjskega šahovskega kluba. Anja Beber je bila najboljša v starostni kategoriji do 12 let, drugi je bil Anže Daničič iz Šahovskega kluba Triglav Krško, tretja pa Kaja Strnad iz ŠK Postojna. V v starostni kategoriji do 15 let je bil ponovno najboljši Bor Gradišek, drugo mesto pa je osvojil Luka Rečnik iz Šahovskega društva Slovenske Konjice.

Po šestih turnirjih serije je v skupnem vodstvu ostal Bor Gradišek, ki je še nekoliko povečal prednost pred drugim Anžetom Daničičem, na tretje mesto pa se je z zmago prebila Anja Beber. Serija On-line turnirjev Kozjansko 21-22 se bo se s sedmim turnirjem nadaljevala v drugi polovici meseca februarja.

Lestvica po 6. krogu

R.G.