Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

V ŠZ Kozje športno aktivni tudi v januarju: stekel 2. krog lige malega nogometa, nadaljuje se liga namiznega tenisa


V ŠZ Kozje so bili tudi v dneh prvega meseca letošnjega leta zelo aktivni. V petek se je odvil drugi krog Zimske veteranske lige malega nogometa Kozjansko, katere tekmovanja prirejajo vsakih 14 dni, vsak četrtek pa so na sporedu tekme Lige namiznega tenisa Senčniki Border Kozjansko.

Lestvica po 2. krogu

S tekmami drugega kroga se je zadnji petek v januarju nadaljevala prva sezona Zimske veteranske lige malega nogometa Kozjansko v organizaciji Športne zveze Kozje. V prvi tekmi kroga je ekipa ŠD Podsreda visoko premagala ekipo z Virštanja in zabeležila prvo zmago. V derbiju je bila ekipa Trik Loka pri Žusmu boljša od ekipe Avtovleka Hana, v zadnji tekmi pa je do druge zmage prišla še ekipa ŠD Kozje, ki je bila boljša od ekipe ŠD Bistrica. Na vrhu lestvice sta tako ekipi iz Kozjega in Loke, ki sta zabeležili po dve zmagi.

Pretekla dva četrtka stekla tudi 3. in 4. krog Lige namiznega tenisa
Lestvica po 4. krogu

S tekmami tretjega in četrtega kroga se je nadaljevala Liga namiznega tenisa Senčniki Border Kozjansko. Po štirih krogih so v vodstvu tri ekipe s po štirimi zmagami. Vodilna ekipa KTI Elektronika je vse štiri zmage dosegla z maksimalno razliko, brez poraza pa sta še ekipi NTK NEK Krško in Kavarnica Sofy iz Rogaške Slatine. Z enim porazom je na četrtem mestu ekipa TK Kozje Senčniki Border, nato pa ji sledi pet ekip z eno zmago. Brez nje pa zaenkrat ostaja le še ekipa ŠD Sladka Gora-Lemberg.

R.G.