Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

V Rogaški Slatini se je v okviru Zimske lige Rogaška odvilo balinarsko tekmovanje


V dvorani Balinček v Rogaški Slatini se je odvilo balinarsko tekmovanje v sklopu Zimske lige Rogaška. Na tekmovanju je sodelovalo 12 ekip, ki so se razdelile v skupino A in B. Tekmovale so naslednje ekipe: Hoče, Krško, Rogaška (3 ekipe), Žalec, Šentjur, Grobelno (2 ekipi), Bistrica, Šmarje in Bar Lovec.

V skupini A so se pomerile Hoče in Grobelno-1, Krško in Rogaška-1 ter Šentjur in Žalec. Na koncu so slavile ekipe Grobelno-1, Krško in Šentjur. V skupini B so nastopile ekipe Rogaška-2 proti Šmarju, Bistrica in Grobelno-2 ter Bar Lovec in Rogaška-3, na koncu pa so zmagale Rogaška-2, Bistrica in Rogaška-3.

Na skupni lestvici skupine A trenutno vodijo Hoče s šestimi zmagami od šestih iger, za petami pa jim sledi Krško s petimi zmagami od šestih odigranih iger. Na 3. mestu je Rogaška-1 z dvema zmagama, emo neodločeno igro ter tremi porazi. Vrh lestvice skupine B dominirata ekipi iz Rogaške Slatine. Na samem vrhu je Rogaška-3 s šestimi zmagami ter nič porazi, sledi pa ji Rogaška-2 z dvema zmagama, tremi neodločenimi igrami ter enim porazom. Na tretjem mestu je skupina Bistrica z eno zmago, štirimi neodločenimi igrami ter enim porazom.