Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

V rogaški dvorani Balinček v okviru Zimske lige Rogaška steklo 8. kolo tekmovanj v balinanju


Pretekli vikend se je odvilo 8. kolo balinarskih tekmovanj Zimske lige Rogaška. zaradi odsotnosti v 7. kolu tekmovanj, sta po dve igri tokrat odigrali ekipi Grobelno 1 in Krško.

V skupini A so bile tokrat zaradi odsotnosti v prejšnjem kolu odigrane 4 tekme. Stare dolgove sta poravnala Grobelno 1 in Krško, kjer se je igra končala izenačeno. Naslednji ekipi sta se pomerili Rogaška 1 in Hoče, ki sta na koncu prav tako prišli do izenačenja. Še eno izenačenje pa sta priigrali ekipi Šentjur in Krško. Edino neizenačeno igro v skupini A sta tokrat odigrali Grobelno 1 in Žalec, kjer so prevladovali Žalčani. V skupini B sta ekipi  Bistrica in Bar Lovec prav tako prišli do izenačenja, Rogaška 3 je premagala Šmarje, ekipa Grobelno 2 pa je podlegla ekipi Rogaška 2.

Tudi tokrat na lestvici ni prišlo do večjih sprememb. V skupini A vodijo Hoče, za petami pa sta ji ekipi Krško in Rogaška 1. Vrh lestvice skupine B še vedno zasedata ekipi iz Rogaške. Prva je Rogaška 3, druga Rogaška 2, tretja pa Bistrica.