Po tretjem krogu lige v badmintonu do preobrata na vrhu lestvice, začenja se tudi liga malega nogometa

22. 1. 2022 11:20

Po športno pestrem tednu so znani rezultati tretjega kroga tekmovanj v ligi badmintona, prav tako pa se začenja Zimska veteranska liga malega nogometa Kozjansko, v okviru katere se bodo vsak drug petek odvijala tekmovanja v malem nogometu.

Tudi tretji krog Lige v badmintonu ABH Šport Kozjansko je bil okrnjen zaradi izolacije igralke ŠD Podsreda mladi. V derbiju kroga sta se pomerili vodilni ekipi Tenis klub Kozje mladi in Badminton klub Pišece preprosto najboljši. Po napeti tekmi je končnega zmagovalca odločala zadnja tekma, ki je bila odločena v tretjem setu na razliko, zmagali pa so igralci iz Pišec. Slednji so ostali še edina neporažena ekipa, saj je izgubila tudi ekipa Tenis klub Kozje Dream team, od katerih je bila boljša ekipa Squash kluba Igraj Sevnica. Ekipa iz Sevnice je tako zabeležila svojo prvo zmago v ligi, do prve zmage v sezoni pa je po tekmi proti ekipi iz Podsrede prišla še ekipa Teniškega kluba Brestanica.

Na vrhu lestvice je tokrat prišlo do spremembe, saj so prej prvouvrščene TK Kozje mladi prehiteli igralci iz Pišec, tretje mesto je ostalo v rokah ekipe iz Kozjega, na 4. mesto pa se je prebila ekipa TK Brestanica.

Lestvica po 3. krogu
Začenja se tudi Zimska veteranska liga malega nogometa Kozjansko

Lige malega nogometa Kozjansko so v paleti tekmovanj v organizaciji Športne zveze Kozje med tistimi z najdaljšo tradicijo, letos pa so številnim ligam dodali še Zimsko veteransko ligo malega nogometa Kozjansko. V ligo, ki poteka v Večnamenskem centru Kozje, se je prijavilo šest veteranskih ekip iz petih različnih občin. Zaenkrat je predvideno enokrožno ligaško tekmovanje, ki bo potekalo ob petkih zvečer, na vsakih 14 dni. V prvem krogu so do zanesljivih zmag prišle ekipe Avtovleka Hana, ŠD Kozje in Trik Loka pri Žusmu. Te tri ekipe tako zasedajo vodilna tri mesta, preostale tri ekipe pa bodo prve točke lovile ta petek.

R.G.

 

Oznake: , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X