Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Dnevi cepljenja tudi na več lokacijah Kozjanskega in Obsotelja


Po Sloveniji bodo konec tedna znova organizirani dnevi cepljenja. Potekali bodo pod geslom »Stopimo skupaj! Varno in zdravo naprej.«. Tokratni dnevi cepljenja bodo od četrtka, 13. januarja do sobote, 15. januarja 2022.

Vsi cepilni centri bodo v teh treh dneh odprti od 8. do 20. ure, naročanje pa ne bo potrebno. Prav tako bo cepljenje organizirano v covidnih bolnišnicah. Mobilne enote bodo lokalna skupnost, združenje upokojencev Slovenije, gospodarstvo ali nevladne organizacije organizirale po potrebi v sodelovanju s cepilnim centrom, civilno zaščito in rdečim križem.

Cilj tako kot ob prvi akciji ostaja enak: s prvim, drugim ali tretjim odmerkom precepiti čim več ljudi. Vsakdo šteje in vsak odmerek zaščite šteje. Odločitev za cepljenje je odločitev za zdravje in za vrnitev v življenje, kot smo ga poznali pred marcem 2020. V prihajajoči grožnji omikrona je to še sporočilo še toliko bolj močno.

Cepilne dneve bosta na več lokacijah izvedla tudi ZD Šmarje pri Jelšah in ZD Šentjur.

Urnik ZD Šentjur:

ZD Šentjur bo cepljenja izvajal vse dni Dnevi epilnih dnevov, in sicer od 8. do 20. ure v prostorih Zdravstvene vzgoje (1. nadstropje) v Zdravstvenem domu Šentjur.

Urnik in lokacije cepljenja ZD Šmarje pri Jelšah:

Odgovore na najpogostejša vprašanja v zvezi s cepljenjem in cepivi proti covid-19 dobite tukaj

Tudi v Cepilnem centru ZD Celje bodo med 13. in 15. januarjem potekali Dnevi cepljenja. Več tukaj.

Cepilni centri in veljavnost covid potrdil od 1. februarja naprej: