Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

3d tiskalnik Ender

Ljubitelji 3D tiskanja vemo, da je serija Ender 3 ena najbolj priljubljenih serij med manjšimi FDM 3D printerji. Če smo se lani navduševali nad Crealityevim Enderjem 3 V2, tiskalnikom minimalističnega izgleda, predalom za orodje, novim barvnim zaslonom in tiho matično ploščo, berite dalje, da vidite, kaj so vam pripravili z novo različico Ender 3 S1. Če ste si vedno želeli, da bi ta serija lahko tiskala fleksibilne filamente ali samodejno izravnavanje podlage, je s Creality Ender 3 S1 to zdaj mogoče.

Najbolj priljubljen 3D tiskalnik med manjšimi modeli

3D tiskalnik Ender 3 S1 je nadgradnja lanskega modela, ki se lahko pohvali z direktnim pogonom, dvojno vleko in kovinskim ekstruderjem, dvema osnovna senzorja (senzor za zaznavanje filamentov in senzor za samodejno izravnavo podlage), visoko natančno Z osjo, dvema motorjema na osi Z, novo 32-bitno matično ploščo in izjemno tihimi gonilniki. Nov tiskalnik je zasnovan z mislijo na uporabnika, zato med sestavljanjem in prvim tiskanjem ne mine več kot 10 minut.

Najpomembnejše novosti 3D printerja Creality Ender 3

Ekstrudor z direktnim pogonom. Zaradi manjše razdalje, ki jo mora prepotovati dilament, je Creality Ender 3 S1 hitrejši, ustvarja pa stabilnejši nadzor tiskanja in višjo ločljivost. Manjša je tudi verjetnost zdrsa filamenta preko sornika.

Odstranljiva PEI magnetna podlaga. Ta je veliko močnejša in odpornejša na visoke temperature, obenem pa tudi bolj prilagodljiva. Ker se filament med tiskanjem enostavno prilepi na podlago, je končne izdelke mogoče enostavno odstraniti že z rahlim upogibom.

CR Touch s kovinskim tipalom. Številni 3d printerji so imeli težave z BL touchom in plastičnim tipalom, zato je Creality nadgradil BL touch in razvil CR touch s kovinskim senzorskim tipalom. Ta ne more trčiti v tiskalno podlago, ker se vedno samodejno umakne, poleg tega pa je veliko bolj natančnejši.

Dva motorja na Z osi. Pri 3D tiskalnikih se lahko ogrodje osi X včasih nagne zaradi teže glave, vendar ne pri Ender 3 S1. Dva motorja na Z-osi z navojnimi palicami zagotavljata stabilnost osi X med tiskanjem, zmanjšujeta pa tudi obrabo mehanskih komponent.

Nadgradnja dvojne Z-osi z jermenico in zobatim jermenom. Zaradi tega je tiskanje hitreje, natančnejše in enakomernejše.

Pestra izbira 3D tiskalnikov

FDM 3D tiskalniki so izjemno priljubljeni pri različnih uporabnikih, tako zaradi svoje vsestranske možnosti kakovostnega tiskanja kot zaradi ugodne cene. Čeprav smo navdušeni nad novim Creality Ender 3 S1, pa v spletni trgovini azurefilm.si najdete tudi druge kakovostne 3D tiskalnike in vse, kar potrebujete zanje. Tako ne spreglejte nekaterih drugih priljubljenih modelov, kot so Creality 3D Sermoon D1 3D, Creality Resin, Creality Ender 3 PRO, Creality CR-200B 3D …

Naročnik: Azurefilm.si