Želite zaposlitev v uspešnem in hitro rastočem podjetju? Podjetje AS System iz Šmarja pri Jelšah ima odprtih več delovnih mest

Si želite spremembe? Vas odlikujejo strast, inovativnost in želja po novih izzivih? Vas veseli delo v komerciali in na terenu? Potem je delovno mesto KOMERCIALIST NA TERENU pravo za vas! To pa še ni vse!

V podjetju As System medse vabijo tudi VOZNIKE-SKLADIŠČNIKE , STROJNIKE IN MEHATRONIKE.

Vabimo vas , da se prijavite na razgovor za službo v uspešnem, hitro rastočem podjetju AS System d.o.o., ki  ima že 25 letno uspešno  tradicijo in v podjetju, ki skrbi za usposabljanje in stimulativno nagrajevanje svojih zaposlenih.

Ne razmišljajte predolgo! Pridružite se jim!

Trenutno so aktualna naslednja prosta delovna mesta (rok za prijavo je do 10.1.2022):

  • KOMERCIALIST NA TERENU – M/Ž : trženje vijačnega blaga in ročnega orodja ter ostalih produktov, ki jih podjetje proizvaja na terenu. Nudijo stimulativno delovno okolje, avto za službene namene, mobitel, ter čitalec in tablico.

 

  • KOMERCIALIST ZA ASFIX NA TERENU – M/Ž: izpolnjevanje plana prodaje, oskrbovanje že obstoječih strank in iskanje novih potencialnih strank, ter pospeševanje prodaje in oglaševanje. Nudijo dinamično delo in stimulativno plačilo.

 

  • VOZNIK-SKLADIŠČNIK – M/Ž: razvoz blaga po Sloveniji, izdaja, sprejem ter pravilno skladiščenje proizvodov in materiala, druga dela po navodilih vodje. Nudijo dodatna izobraževanja znotraj podjetja, možnost samostojnega in dinamičnega dela ter redno in stimulativno mesečno plačilo.

 

  • NASTAVLJALEC STROJEV V MONTAŽI – M/Ž: upravljanje in vzdrževanje strojne in merilne opreme, določanje in prilagajanje alternativnih sestavnih delov, izvajanje periodičnih in preventivnih pregledov in popravil, sodelovanje pri avtomatizaciji proizvodnje, skrb za varno delovno okolje in nenehno optimizacijo procesa. Nudijo redno zaposlitev za nedoločen čas s 3 mesečnim poskusnim delom,  odlične možnosti osebnega in strokovnega razvoja, ter stimulativno plačilo.

 

  • POSLUŽEVALEC STROJEV – M/Ž: delo na različnih obdelovalnih strojih, priprava materiala, kontrola izdelkov, delo v dveh izmenah ,  samostojno in fleksibilno delo. Nudijo redno zaposlitev za  določen čas 12 mesecev s 3 mesečnim poskusnim delom, odlične možnosti osebnega in strokovnega razvoja ter gradnje nadaljnje kariere in stimulativno plačilo.

 

  • OPERATER PROIZVODNIH PROCESOV  – M/Ž: Delo na različnih obdelovalnih strojih, priprava materiala, kontrola izdelkov, delo v dveh izmenah ,  samostojno in fleksibilno delo. Nudijo redno zaposlitev za  določen čas 12 mesecev s 3 mesečnim poskusnim delom, odlične možnosti osebnega in strokovnega razvoja ter gradnje nadaljnje kariere, stimulativno plačilo.

Zaposleni podjetje AS System opišejo s besedami strast, predanost, inovativnost, dobri medsebojni odnosi, delovni izzivi, tehnološki razvoj in dobro plačilo. Bi si želeli biti del takšnega kolektiva tudi vi? Podrobnejši opis delovnih mest in obrazec za prijavo najdete na https://www.as-system.si/zaposlitev. Za vse dodatne informacije so vam na voljo na  tel. št. 03 800 70 10.

Naročnik: AS system d.o.o.