Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Šmarje: od 29. 11. do 05. 12. 2021 (psa raztrgala srno, grozila vrstnici, zaradi snega več nesreč,…)


PROMETNE NEZGODE IN PROMETNI DOGODKI

PP Šmarje pri Jelšah je v preteklem tednu obravnavala dvanajst prometnih nezgod in dogodkov. V največ primerih je do prometnih nezgod prišlo v dneh, ko je zapadel sneg. Posledica snega so nove neugodne vozne razmere, na katere vozniki niso več pripravljeni, saj so bile čez poletje in pozno v jesen te zelo ugodne. V dveh prometnih nezgodah je zraven materialne škode prišlo tudi do lažjih telesnih poškodb.

NASILJE V DRUŽINI IN IZREČEN UKREP PREPOVEDI PRIBLIŽEVANJA

Dne 29.11.2021 se je na PP Šmarje pri Jelšah zglasila oškodovanka katera je naznanila, da nad njo izjava fizično in psihično nasilje njen partner. Ugotovljeno je bilo, da se nasilje dogaja že dalj časa, osumljencu je bil izrečen ukrep prepovedi približevanja do oškodovanke. Zoper osumljenca bomo na tožilstvo podali kazensko ovadbo.

GROŽNJE IN IZSILJEVANJE

Dne 01.12.2021 se je na PP Šmarje pri Jelšah zglasila mladoletna oškodovanka, ki je naznanila, da ji je njena vrstnica resno grozila in izsiljevala za denar. Policija bo zbrala dodatna obvestil  in zoper nasilnico ustrezno ukrepala.

PSA RAZTRGALA SRNJAD

02.12.2021 je bila PP Šmarje pri Jelšah obveščena, da sta psa raztrgala srno. Psa sta bila s pomočjo lovcev izsledena, na podlagi čipov pa je bilo ugotovljeno lastništvo psov. Zoper malomarno lastnico bo uveden hitri postopek pri prekrškovnem organu.

KRŠITEV JRM

Dne 04.12.2021 je delavec enega od bencinskih servisov na Šmarskem obvestil policijo, da ima težave s stranko. Policisti so na kraju ugotovili, da je delavec pred vstopom v trgovino bencinskega servisa ugotavljal PCT pogoje. Pri tem se je stranka razburjala in zmerjala ter žalila prodajalca. Z zbranimi obvestili je bil ugotovljen kršitelj JRM in mu je bil izdan plačilni nalog.

R.P. / PP Šmarje