Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Na tradicionalnem karate tekmovanju “Kozjanček” letos tekmovalo več kot 60 otrok iz naših krajev


Eno od nedelj v decembru Karate klub Kozjansko in Obsotelje že vrsto let organizira odlično obiskano tradicionalno božično-prednovoletno klubsko tekmovanje »Kozjanček«. Tudi letos so se v prekrasni zimski idili iz vseh vetrov Kozjanskega in Obsotelja zbrali karateisti v Večnamenskem centru Kozje.

Na tekmovanje je prišlo več kot 60 otrok. Vsi ti nadobudni otroci so kar žareli od veselja, pozitivne energije, iskrivosti ter nasmejanosti. Na tekmovanju so vlogo sodnikov opravljali Luka Bele, Željko Domitrovič in Zdravko Romih. Vlogo povezovalca pa je opravljal Pepi Kladušek, ki je med drugim tudi aktivni član kluba. Tekmovalci so lahko nastopali v kar v petih disciplinah: elementarna igra, osnovne tehnike karateja, borba na tarči, kate in športne borbe. Na dogodku so bolj izkušeni člani, ki nastopajo na državnem nivoju, prikazali različne karate točke vsem zbranim. Nastop so pravili: Leon in Lara Sodin, Filip in Andraž Lotrič, Benjamin Herman ter Lea in Luka Bele.

Na ta poseben dan pa je prišel tudi Božiček, ki je vse otroke obdaril z darili. Ob tej priložnosti se klub v veliki meri zahvaljuje staršem, ki jim ob takšnih priložnostih stojijo ob strani, pomagajo pri organizaciji ter izvedbi vseh dogodkov. Prav tako ne gre pozabiti na njihove izkušenejše tekmovalce, ki suvereno zastopajo svoj klub, demonstrirajo tekmovalni karate, pomagajo pri delu, predvsem pa so odličen vzgled za male nadobudneže, ki v svet karateja komaj vstopajo.

Nastopili so naslednji tekmovalci: Alex in Alina Gerečnik, Maja Strašek, Ela Droždan Volf, Jaka in Tilen Ilić, Ana in Rok Špes, Leon Miklavc, Leon in Luka Lončarič, Lili in Anže Križnik, Zdene Lipošek, Kaja in Žak Domitrovič, Marko Škorc, Alana Domitrovič, Miha Jurak, Izak Lipnik, Karin in Tinkara Kozole Grmšek, Maks Visočnik, Jaka in Anže Pintar, Žiga Koleša, Nejc Gobec, Zala in Urška Lorger, Tilen in Brina Guzej, Lea Bele, Zara Fajs, Patrik Druškovič, Lara in Denis Karić, Lukas Cerovski, Rok Lipuš, Klara Kostanjevec, Vanna Vilk Petanjek, Benjamin Harman, Filip in Andraž Lotrič, Bor Ulčnik Hren, Lara in Leon Sodin, Tinkara Meško, Manja Vahen, Nejc in Filip Trupaj, Tilen Majer, Filip Škorjanec, Šanaja Guzej, Nik Arbajter, Ota Vita Romih, Luka, Ana in Ajda Krivec, Nick Toplišek ter Izak Pinter.