Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Koncert Ane Ferme z gosti v Šmarju 2021 (foto, video)


Na nedeljski večer 26.12 je v dvorani Kulturnega doma Šmarje potekal koncert Ane Ferme z gosti. Organizirala sta ga šmarski Zavod za turizem šport in mladino ter Klub KŠŠO.

Rdeča nit dogodka je bila povezovanje sedanjosti s preteklostjo. V “dnevni sobi” na odru je sedel bivši župan Občine Šmarje Jože Čakš, ki je kot nosilec spominov z Ano obujal dogodke, ki so se dogajali , medtem ko se je kraj razvijal do sedanje podobe, prelistala pa sta tudi novo knjigo razglednic “Pozdrav iz Šmarja”.

Dvorana je bila zapolnjena, kolikor se jo v tem času zaradi omejitev zapolniti da. Na odru so poleg Ane nastopili tudi Blanka Čakš, Kvartet Pušeljc in Anja Kokot, skratka glasbeniki, ki jih je šmarsko okolje oblikovalo, oni pa se z lepimi spomini vračajo na šmarski oder, in z veliko mero predanosti ustvarjajo nove spomine in dogodke kot je bil nedeljski. Repertoar pesmi je bil raznolik, nekaj je bilo pesmi, ki jih je Ana prepevala skozi svojo glasbeno pot, pa tudi prazničnih uspešnic, ki so bile odlično umeščene v zimsko-praznični ambient odra.

 

Ana je omenila da je pred nastopom čutila večjo tremo kot ponavadi, a na odru tega sploh ni bilo čutiti. Publika je s stoječim aplavzom nagradila vse nastopajoče, ki so ob koncu skupaj objeti zapeli pesem Za prijatelje.

Več utrinkov si lahko ogledate v fotogaleriji:

ŽLK.