Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Aleš Novak je postal ati in skupaj z Urošem Kuzmanom iz tega naredil predstavo


Morda niste vedeli, a Šmarčan Aleš Novak je v obdobju korone postal ati. Ima sina Maksa (brez X-a!).

S kolegom komikom in matematikom, dr.Urošem Kuzmanom, ki ima dva otroka, sta pod okriljem SiTi teatra združila moči in pripravila komedijo o prvih letih očetovstva in vsem, kar ta izkušnja prinaša. Naslov je Mali otroci, veliki problemi.

V Šmarju je bila prvič na ogled 1. decembra v Kulturnem domu.

Novak in Kuzman sta zabaven dvojec, ki se odlično ujame na odru – nekaj časa nas zabavata skupaj, vsak pa ima tudi solo del predstave. Aleš Novak v svojem spregovori predvsem o izkušnji skrbi za dojenčka (in mamico, ki je pravkar rodila). Uroš Kuzman pa opiše prigode z malčki in otroci, ki so ravno začeli šolanje.

Ni pošteno, da vam izdajamo vse najboljše šale. Lahko pa razkrijem, da si poleg humorja na račun otrok oba obilno privoščita tudi svoji partnerki, pa seveda tudi drug drugega. Predstavo pa sta, vsaj v Šmarju, obarvala z nekaj lokalnega humorja, pa nekaj časovno zaznamovanih šal, povezanih s korono.

V predstavi lahko slišimo glasove njunih otrok. Alešev le zajoka, Uroševa pa nas uvedeta v predstavo in imata tudi na koncu nekaj brihtnih pripomb.

Čeprav je bil zaradi epidemioloških ukrepov lahko zaseden le vsak drugi sedež v dvorani, je bilo vzdušje prisrčno, bučnega smeha in aplavzov pa veliko.

Predstava bo v Šmarju ponovno na ogled 21. januarja. Vabljeni!

Zaradi covidnih ukrepov je bila v dvorani lahko zasedenih le polovica sedežev.

L. Č., foto: Matej Pušnik