Aktualne zaposlitve na Kozjanskem in Obsotelju ter v Celju z okolico: vzgojitelj, vodja gradbišča, računovodja, …

22. 12. 2021 17:30
Izpostavljamo:

Steklarna Rogaška, zaposli več delavcev za polni delovni čas. Zaposlijo proizvodnega delavca, mojstra steklopihalca, kontrolorja kakovosti, skladiščnika, orodjarja, skladiščnega manipulanta, varnostnika, strojnika, steklobrusilca in strojnega vzdrževalca. Čas za prijavo je do 1. 2. 2022.

Surovina d.o.o., v poslovni enoti Žalec zaposli delavca v proizvodnji za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 31.12.2021.

Splošna bolnišnica Celje, zaposli več delavcev za polni delovni čas. Zaposlijo diplomirano babico, dva radiološka inženirja, ter dva zdravstveno administrativna sodelavca

AS system d.o.o., iz Šmarja pri Jelšah zaposli komercialista na terenu, voznika-skladiščnika, nastavljalca strojev v montaži, posluževalca strojev in operaterja proizvodnih procesov . Čas za prijavo je do 10.1.2022.

KOP Brežice, gradbeno podjetje d.d. zaposli vodjo projektov v gradbeništvu, delovodjo in tehnologa kontrole kakovosti.

Štore Steel, iz Štor zaposli delavca v odpremnem skladišču, upravljalce strojev v valjarni in jeklarni in operaterje strojev in naprav v proizvodnji v valjarni in jeklarni  za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 31.12.2021

Projektos d.o.o., ki se ukvarja s kurirsko službo nudi delo 10 voznikom na območju Celja, Žalca, Šentjurja, Štor, Dramelj in Vojnika.

 

Kozjansko in Obsotelje – Delovna mesta do V. stopnje izobrazbe

ROBOTEH AVTOMATIZACIJA IN ROBOTIZACIJA D.O.O., iz Šenjturja zaposli elektro monterja za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 25.12.2021.

KIT-AK, gradnje, d.o.o., iz Rogaške Slatine zaposli delovodjo – vodjo gradbišča za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 4. 01. 2022.

TUR, transporti, d.o.o., iz Rogaške Slatine zaposli samostojno računovodjo za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 28.12.2021.

ŽAGARSTVO MARKO RIBIČ S.P., iz Pristave pri Mestinju zaposli delavca na žagi za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 10.1.2022.

DOM UPOKOJENCEV ŠMARJE PRI JELŠAH, zaposli štiri pripravnike. Dve srednji medicinski sestri in dva bolničarja negovalca za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 28.12.2021.

 

Kozjansko in Obsotelje – Delovna mesta za VI. in VII. Stopnjo

OSNOVNA ŠOLA PODČETRTEK zaposli vzgojitelja predšolskih otrok za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 26.12.2021.

ZDRAVSTVENI DOM ŠENTJUR zaposli več zdravnikov za polni delovni čas. Zaposlijo zobozdravnika brez specializacije v ZP Planina in ZD Šentjur, ter zdravnika družinske ali splošne medicine.

 

Celje z okolico – Delovna mesta do V. stopnje izobrazbe

Štore Steel, iz Štor zaposli delavca v odpremnem skladišču, upravljalce strojev v valjarni in jeklarni in operaterje strojev in naprav v proizvodnji v valjarni in jeklarni  za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 31.12.2021.

Javni zavod DESETKA CELJE zaposli poslovnega sekretarja za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 26.12.2021.

SIEL, INFORMACIJSKE REŠITVE, D.O.O., iz Polzele zaposli dva programerja spletnih aplikacij za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 31.12.2021.

ELEKTRO IGOR IGOR PRAŠNIKAR S.P., iz Škofje vasi za polni delovni čas zaposli elektroinštalaterja. Čas prijave je do 10.1.2022.

DELTA AVTOŠOLA MATJAŽ KNEZ s.p., iz Laškega zaposli voznika tovornega vozila za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 30.1.2022.

 

Celje z okolico – Delovna mesta za VI. in VII. stopnjo izobrazbe

MESTNA OBČINA CELJE za polni delovni čas zaposli upravnika slovenskega ljudskega gledališča Celje. Čas za prijavo je do 28.12.2021.

INŽENIRING KLENOVŠEK, proizvodnja, storitve in trgovina d.o.o.., iz Laškega za polni delovni čas zaposli samostojnega konstrukterja. Čas za prijavo je do 16.1.2022.

Odvetniška družba Borut Soklič o.p. d.o.o. za polni delovni čas zaposli odvetniškega kandidata. Čas za prijavo je do 16.1.2022.

Oznake: , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X