Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Prispevaj mnenja in predloge pri sooblikovanju strategije razvoja in trženja turizma v občini Šmarje pri Jelšah

Javni zavod za turizem, šport in mladino Šmarje pri Jelšah in pripravljavci strategije razvoja in trženja turizma – Šmarje pri Jelšah za obdobje 2022-2027 vas vabijo na aktivno delavnico.

POTREBUJEMO TVOJE MNENJE IN PREDLOGE pri sooblikovanju strategije razvoja in trženja turizma v občini Šmarje pri Jelšah – ŽELIM SODELOVATI in sooblikovati našo skupno prihodnost v četrtek, 18. novembra 2021, ob 10. uri na zoom povezavi (tukaj).

Dnevi red:
  1. Predstavitev priprave dokumenta STRATEGIJA RAZVOJA IN TRŽENJA TURIZMA – Šmarje pri Jelšah za obdobje 2022-2027 (s predlogom akcijskega načrta izvedbe)
  2. Kdo so aktivne občinske nosilno-razvojne institucije na področju turizma: Razvojna agencija Sotla, Občina ŠPJ, upravna enota ŠPJ, Obrtno-podjetniška zbornica ŠPJ, Kmetijsko gozdarska zbornica – enota ŠPJ, Zavod za turizem, šport in mladino ŠPJ, knjižnica ŠPJ (kratka predstavitev njihove dejavnosti)
  3. Kratek online odmor z medsebojnim mreženjem v pogovornih sobah
  4. Idejni predlogi ter izzivi in usmeritve razvoja in trženja turizma v destinaciji in v občini ŠPJ – za razmislek in vaše predloge (s strani pripravljavcev strategije)
  5. Aktivno online delo po skupinah – moje mnenje in predlogi ter možnosti medsebojnega povezovanja in sodelovanja turističnih deležnikov z okoljem (pogovorne zoom sobe – po 4 osebe)
  6. Povzetki dela po skupinah (poročilo posameznih online skupin)
  7. Napoved izvedbe tedenskih zoom kratkih delavnic Digitalne spretnosti (Fb, IG,tik-tok, spletne strani, app)
  8. Napoved dveh strokovnih delavnic v januarju 2022 po skupinah (sobodajalci, ponudniki turističnih atrakcij, društva, šport, mladina, kmetijske dejavnosti …)
  9. Napoved izvedbe e-anketiranja za krajane občine v januarju 2022
  10. Izpolnjevanje akronima ŠPJ
  11. Zaključek delavnice in druženje v pogovornih sobah

Delavnica bo trajala predvidoma do 13. ure. V kolikor ste zasedeni, prosimo, pošljite na delavnico drugo osebo, ki bo nadomeščala vašo organizacijo /podjetje.

Veselimo se vaše udeležbe ter vašega aktivnega sodelovanja.

Več informacij o dogodku dobite na mailu: [email protected]

Naročnik: Zavod TŠM, foto: Katja Sket/Visit Šmarje