Prenovljeni izdelki za kuhanje in peko Gurman iz Zelene Doline

23. 11. 2021 9:27

Mlekarna Celeia je v sklopu obsežne prenove izdelkov Zelene Doline, prepoznavnih pod sloganom »Naravni od nekdaj«, v teh dneh predstavila še osvežene izdelke za kuhanje in peko Gurman. Slovenska skuta, maslo, mileram, smetana za kuhanje ali stepanje in maskarpone nastajajo le iz najboljšega mleka slovenskih kmetij in so brez gensko spremenjenih organizmov (brez GSO). Izdelki Zelene Doline Gurman vas že čakajo v najbližji trgovini.

Vsi izdelki linije Gurman Zelene Doline nastajajo iz najboljšega mleka slovenskih kmetij, so brez GSO in so nepogrešljivi pri prihajajoči praznični peki in kuhi

Blagovna znamka Zelene Doline zaključuje celovito prenovo videza svojih izdelkov, ki so jo povezali pod sloganom »Naravni od nekdaj«. Z njo želijo kupce opozoriti na izjemno konkurenčno prednost izdelkov: »Vsi naši izdelki nastajajo izključno iz domačega, slovenskega mleka, ki je brez gensko spremenjenih organizmov, in prihaja z več kot 800 kmetij iz Savinjske, Šaleške, Koroške, širše Celjske in Kozjanske regije,« pojasnjujejo v mlekarni Celeia in dodajajo, da izdelki Zelene Doline nosijo tudi certifikat Izbrana kakovost – Slovenija, ki je porok za pristne, domače okuse in preverjeno poreklo.

Pred kratkim so v sklopu prenove kupcem predstavili prenovljene izdelke Gurman Zelene Doline. Kupcem dobro poznani so nepogrešljivi pri kuhanju in peki: »Naše slovenske skute – pasirana, nepasirana, posneta in neposneta so priljubljeni izbor kupcev, prav tako pa sladka smetana za stepanje, smetana za kuhanje, kisla smetana in mascarpone. Zdaj kupce čakajo v prenovljeni embalaži, tako da jih bodo lahko v trgovinskih hladilnikih še hitreje našli,« pojasnjujejo. Mlekarna Celeia je to jesen že predstavila prenovljene mlečne namaze in kajmake ter mleko Zelene Doline, ki je bilo za svojo kakovost tudi letos nagrajeno na mednarodnem kmetijsko-živilskem sejmu Agra v Gornji Radgoni.

naročnik objave: Mlekarna Celeia

Oznake: , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X