Poročilo Policijske postaje Šmarje: od 22. 11. do 29. 11. 2021 (pretep na rojstnemu dnevu, več prometnih nesreč,…)

29. 11. 2021 17:06

VOZIL NA PREKRATKI VARNOSTNI RAZDALJI
22. 11. 2021 so policisti v naselju Šmarje pri Jelšah obravnavali prometno nesrečo, do katere je prišlo zaradi vožnje na prekratki varnostni razdalji voznika osebnega vozila. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog.

PREVRNILA SE PRIKOLICA S TOVOROM
23. 11. 2021 je bila v kraju Pečica obravnavana prometno nesrečo, do katere je prišlo zaradi nepravilno naloženega tovora na prikolici, ki je bila pripeta za tovorno vozilo. Ko se je voznik z vozilom pripeljal po klancu navzdol v levi oster ovinek, je tovor zdrsnil desno od desne stranice ter pod težo tovora odlomilo močno dotrajan steber stranice. Prav tako je pri premiku tovora vozilo izgubilo stabilnost, zaradi česar se je prevrnilo na desni bok. Odrejen je bil izredni tehnični pregled prikolice. Zoper voznika in odgovorno osebo bodo policisti podvzeli ustrezne ukrepe.

ZAPELJAL IZ VOZIŠČA
27. 11. 2021 so na Sv. Emi obravnavali prometno nesrečo do katere je prišlo zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča. Voznik je z vozilom zapeljal iz vozišča, kjer je trčil v elektro omarico in nato še v drevo. Izdan mu je bil plačilni nalog.

PRETEP NA PRAZNOVANJU ROJSTNEGA DNE
27.11. 2021 pozno zvečer so policisti obravnavali pretep med tremi osebami, ki so se sprli in nato fizično obračunali na praznovanju rojstnega dneva. V pretepu je bila ena oseba poškodovana in je iskala zdravniško pomoč v ZD Šmarje pri Jelšah. Zoper vročekrvneže bodo policisti podvzeli ustrezne ukrepe.

NA BAZENIH SE NEDOSTOJNO VEDEL
28. 11. 2021, so morali policisti posredovati na bazenu term na območju Podčetrtka, saj se je njihov gost do zaposlenih vedel žaljivo in nesramno. Prav tako je na njih vpil. Zaradi navedenega bo zoper kršitelja uveden hitri postopek z izdajo odločbe o prekrških.

D.I. / PP Šmarje

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X