Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Prometna nesreča v Šmarju zahtevala življenje 22-letnika


Nekaj po 13. uri se je na Belem zgodila prometna nesreča, v kateri je življenje izgubil 22-letni voznik osebnega vozila.

Na kraju prometne nesreče je bilo bilo ugotovljeno, da je do prometne nezgode prišlo, ker je voznik osebnega avtomobila izgubil oblast nad vozilom pri tem pa oplazil osebni avtomobil, ki je pripeljal iz nasprotne smeri. Voznik je nadaljeval z vožnjo proti Šmarju z nezmanjšano hitrostjo. Po okoli 100 metrih vožnje v desnem nepreglednem ovinku je vozilo pričelo drseti na nasprotno smerno vozišče, kjer je čelno trčilo v nasproti vozeče vozilo. Vozilo povzročitelja je odbilo levo iz ceste drugo vozilo pa je ostalo na cesti.

Na kraju je dežurni zdravnik iz ZD Šmarje pri Jelšah ugotovil smrt 22-letnega voznika osebnega avtomobila, druga voznica pa je bila huje telesno poškodovana in je bila z reševalnim vozilom odpeljana v bolnico Celje. Tretja udeleženka v prometni nezgodi ni bila telesno poškodovana. Zaradi obravnavanja prometne nezgode je bila cesta dalj časa popolnoma zaprta. V zvezi omenjene prometne nezgode bo podano poročilo na Okrožno državno tožilstvo v Celju.

Letos je v prometnih nesrečah na območju Policijske uprave Celje umrlo dvajset ljudi. Lani v enakem obdobju devet.

foto: Nina Kleine/FB skupina Promet za Štajersko