Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Intercet, sinonim za vrhunsko obdelavo lesa

Družinsko podjetje Intercet je na trgu prisotno več kot tri desetletja. Predano je razvoju lesnoobdelovalne industrije pri nas in v regiji Jugovzhodne Evrope. Fokusirano je na večjo produktivnost, kakovost in fleksibilnost. Vse omenjeno pa seveda dokazano zagotavlja optimalno poslovno uspešnost njihovih strank.

Intercet svojim strankam tako zagotavlja veliko več kot samo vrhunsko in moderno zasnovane lesnoobdelovalne stroje. Omogoča še številne druge storitve – od strokovnega svetovanja in projektiranja pred nakupom, do hitrega in učinkovitega servisa in dobave kakovostnih rezervnih delov.

Intercetovo svetovanje in projektne rešitve

Podjetje ima na področju strojev za obdelovanje lesa dolgoletne izkušnje. Te so izjemno koristne za izdelavo najboljših rešitev za potrebe strank. Kar koli stranke načrtujejo, jim še bolj uspe s pomočjo Intercetovega svetovanja ter njihovih projektnih rešitev. Strokovno podkovana ekipa razvija ideje za projekte, načrtuje, organizira, koordinira, kontrolira. Strankam je torej na voljo prav vse: od idej, projektiranja, pomoči pri iskanju financiranja do dobave proizvodnje linije na ključ, montaže, zagona strojev in ne nazadnje do šolanja delavcev. Ob vsem omenjenem pa v podjetju sledijo rešitvam z najboljšimi možnimi izkoristki surovine in energije, ob angažiranju manjšega števila delavcev. To pa je seveda neštetokrat preizkušen recept za velik uspeh.

Zagon strojev in šolanje

Prvi korak je seveda dobava naročenega stroja. Nato poskrbi za njegovo skrbno in natančno montažo, ne nazadnje še za poskusni zagon. Delavce svojih strank učinkovito poučijo o sami učinkovitosti pa tudi varni uporabi novih stroje. Na takšen način jih optimalno pripravijo na hiter začetek proizvodnje. V polni meri tako stranke lahko izkoristijo vse prednosti in kakovost, ki jo ponujajo stroji, ki jih dobavlja omenjeno podjetje.

V podjetju pa ponujajo tudi ponovno oziroma obnovitveno šolanje. To je še posebej dobrodošla storitev za vse tiste stranke, ki želijo za delo na stroju odlično izučiti novega delavca ali pa obnoviti znanje že obstoječega delavca.

Njihov prodajni program obsega celo paleto različnih strojev za obdelavo lesa in lesnopredelovalno industrijo.  Nekaj primerov rešitev, ki jih ponujajo:

Skobeljni stroji – https://intercet.si/prodajni-program/skobeljni-stroji

Krožne žage – https://intercet.si/prodajni-program/veclistne-krozne-zage

Dolžinsko spajanje lesa – https://intercet.si/prodajni-program/stroji-za-dolzinsko-spajanje

Kontaktne brusilke – https://intercet.si/prodajni-program/kontaktne-brusilke

… in še mnoge druge. Celoten prodajni program si lahko ogledate malce nižje.

Servisne storitve

Če se stroj pokvari, strokovnjaki iz Interceta svetujejo, da se stranke v tem primeru nujno obrnejo na njihove strokovno podkovane in izjemno izkušene serviserje. Na takšen način se namreč lahko najbolje izognejo nepotrebnim tveganjem, ki za seboj lahko pustijo kar nekaj stroškov.

Intercetovi servisni mojstri se nenehno trudijo, da se odzovejo čim hitreje in težavo odpravijo v najkrajšem možnem času. Zavedajo se namreč, kako zelo pomembno je za neko podjetje nemoteno delovanje proizvodnje. Obenem v podjetju ponujajo tudi redno vzdrževanje strojev. Lahko rečemo, da so njihovi serviserji s svojim znanjem ter dolgoletnimi izkušnjami zagotovo najbolj kompetentna opcija za najučinkovitejše preprečevanje neljubih zastojev proizvodnje.

Rezervni deli za vse vrste strojev

Za vse lesnoobdelovalne stroje podjetje v svojem prodajnem programu nudi tudi dobavo kakovostnih rezervnih delov, potrošnih materialov ter obdelovalnih orodij. Na spletni strani podjetja intercet.si si lahko ogledate seznam vseh tovrstnih izdelkov.

Za vsa konkretna vprašanja pa v podjetje lahko pokličete, jim pošljete mail ali pa izpolnite obrazec na spletni strani.

Vabilo v Intercetov razstavni salon

Podjetje ima svoj prodajni salon v Šenčurju pri Kranju, kjer so stroji tudi razstavljeni (navodila za pot). Pred nakupom želenega stroja se lahko prepričate o njegovem delovanju, kakovosti obdelave, varnosti uporabe kot tudi o preprostosti za upravljanje.

Testiranje v prodajnem salonu lahko opravite tudi s svojim lesom ali pa katerim drugim materialom. Na takšen način lahko preizkusite zmogljivost strojev in se prepričate o tem, ali sploh ustrezajo vašim potrebam in zahtevam. Če pa stroj oziroma oprema, ki je najprimernejša za reševanje vašega dela, trenutno ni na voljo v njihovem salonu, lahko testiranje stroja prav tako opravite v razstavnih prostorih njihovih dobaviteljev. Večinoma so ti razporejeni na različnih lokacijah po Nemčiji.

Vse podrobnejše informacije o podjetju Intercet lahko prejmete tudi na njihovi spletni strani intercet.si, kjer si lahko podrobneje ogledate še njihovo celotno ponudbo.

Naročnik: INTERCET d.o.o.