Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Člana Karate kluba Kozjansko in Obsotelje odlična na tekmovanju Ljubljana Open 2021, v klubu podelili priznanje enemu najstarejših članov


V soboto, 20.11.2021 je v Ljubljani potekal 13. Mednarodni turnir Ljubljana open 2021. Tekmovanja se je udeležilo 359 tekmovalcev iz 71 klubov in osmih držav. Med njimi seveda tudi Karate Klub Kozjansko in Obsotelje z tričlansko zasedbo.

Tekmovanje je začel kataš Tilen Prah. Tilen je suvereno in odločno nastopil v kategoriji kata dečki 12, 13 let (8-3.kyu). Premagoval je nasprotnike ter na koncu postal zmagovalec te kategorije. Nastopal je tudi v kategorij 10, 11 let in po repasažu osvojil svojo drugo medaljo za 3. mesto. Nadaljeval je naslednji kataš Luka Bele v kategoriji kadeti. Pri odličnem izvajanju prve kate se mu je nesrečno pripetila poškodba, zato bo moral počivati 14 dni. Tako tekmovanja na žalost ni moral nadaljevati, s tem je primoran izpustiti tudi balkansko prvenstvo, ki poteka prihajajoči vikend.

Začeli so se nastopi v športnih borbah. V kategoriji borbe dečki 10,11 let -35kg je nastopil Leon Sodin. Tudi tokrat je pokazal izjemno borbenost, taktičnost in seveda odlično tehnično podkovanost. Z svojo mehkobo, sproščenostjo je tudi on premagoval vse nasprotnike do finala. Tudi v finalu stvar ni prepustil naključju in zmagal v kategoriji ter zopet potrdil da ni postal balkanski prvak po naključju.

Karate klub Kozjansko in Obsotelje podelil tudi priznanje za aktivno delo v klubu

Eden izmed najstarejših aktivnih članov v karate klubu Kozjansko in Obsotelje je Jožef Kladušek. V klubu je aktiven praktično že od ustanovitve kluba, od davnega leta 1987. Ob njegovem 60. letnem jubileju je popolnoma zasluženo prejel priznanje za aktivno delo v klubu. Vsi člani karate kluba Kozjansko in Obsotelje mu želijo še naprej veliko zdravja, dobre volje in pozitivne energije.